Afgelopen week vlogen de foto’s van de eerste We Run Amsterdam kick off training je om de oren. Ook bij mij, hier in Spanje, zorgde dit voor kriebelende hardlooptenen. Wat baalde ik dat ik niet aanwezig kon zijn! Gelukkig was dit slechts de training en is the best yet to come: 16 mei 2015 gaat het gebeuren. Met duizenden powervrouwen gaan wij de straten van Amsterdam veroveren. Het is tijd voor We Run Amsterdam 2015.


GIRL POWER
Ik lieg niet als ik zeg dat dit de meest gezellige run is van het jaar: de sfeer, de lopers, het publiek. Iedereen is in een geweldige mood en vaak al ver van te voren aanwezig op locatie. Bij deze race gaat het namelijk niet alleen om het hardlopen zelf, maar om de belevenis; zowel voor als na de race is er genoeg te doen rondom het event en is het vooral dé manier om kennis te maken met je mede-hardlopers.

ONE PASSION, ONE GOAL
Zoveel meiden met één dezelfde passie bij elkaar, dat zorgt voor een onbeschrijfelijke sfeer. Een sfeer die ik dit jaar zo graag weer wil meemaken, dat ik er speciaal voor uit Spanje terugkom. Hopelijk verloopt de race dit jaar overigens wel met wat meer succes: vorig jaar begon ik de race met een zere knie gewikkeld in een zelf geknutselde tape-knieband die ik er halverwege het parcours uit frustratie aftrok. Maar goed, zelfs al heb ik die maandag erop tentamens, ik moet en zal erbij zijn. Wanneer de warming up (waar je hart écht sneller van gaat pompen) klaar is, en het aftellen begint, zul je pas echt begrijpen wat ik bedoel. 3.. 2.. 1.. GO!

INSCHRIJVEN + STARTPAKKET
Zie ik jouw bij de startlijn verschijnen? Inschrijven kost 30 euro p.p. inclusief tank top of t-shirt (die altijd héél tof zijn!) en kan hier. Na inschrijving wordt er een startpakket voor je gemaakt, welke je kunt ophalen bij de Nike Store in Amsterdam. Het startpakket bestaat o.a. uit het startnummer, een We Run Amsterdam-shirt en een chip die voor jouw tijdregistratie zorgt.

Je kunt je ook met een team of crew aanmelden, dat is natuurlijk al helemaal tof. See you there!

Heb jij al eerder mee gedaan aan de We Run Amsterdam (voorheen We Own The Night)?
Volg Runninglau ook via Twitter, BloglovinTumblrInstagram en Facebook of schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Liefs,

Lau

Dit vind je misschien ook wel interessant: