De feestmaand komt eraan en staat zoals altijd weer in het teken van verwennen en verwend worden. Afgelopen week was het mijn beurt om verwend te worden in het superdeluxe sparesort Thermae 2000 in Limburg, en wat heb ik daar genoten. Bruisende baden, massage stoelen, floating sessies, heerlijke sauna’s … Als ik er alleen al aan terug denk kom ik tot rust. In de review kon je al uitgebreid lezen hoe ik het resort heb ondervonden en wat je er precies allemaal kon doen. Kom jij, net zoals ik, wanneer je het terug leest ook gelijk in de stemming om te relaxen en in de watten gelegd te worden? Dat is mooi, want jij maakt nu kans om gratis te mogen genieten van het sparesort. Het is mijn beurt om nu jou te verwennen!

Wat kun je precies winnen?
Ik geef namens Thermae 2000 2x een duo dag-entrees weg, je kunt dus gezellig je beste vriendin of vriend meevragen. Zo’n duo-entree bevat de volgende activiteiten:

Een hele dag toegang tot alle wellness-activiteiten:
– De thermale binnen- en buitenbaden
– De whirpools
– Het uitgebreide saunalandschap

Deelname aan de dagelijkse activiteiten:
– Floaten
– ThermaeMotion
– Sauna opgietingen
– Toegang tot het blotevoetenpad

thermae-valkenburg

Hoe maak je kans?
Deelname is heel simpel. Like de Runninglau Facebook pagina (zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van nieuwe winacties en leuke nieuwtjes!) en laat in een reactie onder dit artikel achter waarom jij graag zou willen winnen. De winnaars worden volgende week bekend gemaakt.

Hier vind je nogmaals het artikel terug waarin staat uitgelegd wat alle activiteiten precies zijn.

Veel geluk!
Volg Runninglau ook via Twitter, BloglovinTumblrInstagram en Facebook of schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Liefs,

Lau

Laura

Written by 

Op mijn blog wil ik je laten zien hoe mooi het leven eigenlijk wel niet is, hoe je het beste uit jezelf kunt halen en je vooral je stimuleren je dromen te durven volgen. Life is good!

    Find more about me on:
  • facebook
  • linkedin
  • youtube