Meer dan 1.000 ontbijtjes met de tag #breakfastwithlau zijn er geupload in de afgelopen 1.5 week. WAUW! Daar word ik ZO blij van! De hele week heb ik met een big-smile achter mijn telefoon gezeten terwijl ik door de meest prachtige, jummie en ook leuke #breakfastwithLau foto’s scrolde. Maar goed, hoewel ik al die deelname’s héél tof vind, maakte dat de uiteindelijke keus wel duizend keer zo lastig. Benieuwd of jij één van de 3 gelukkige winnaars bent? Scroll dan snel verder!winnn

WAT KUN JE WINNEN?

Speciaal voor de ontbijtkoning(innen) of juist de ontbijtrampen onder ons verloot ik samen met Body & Fit 3 kant-en-klare wafelontbijtpakketten om jouw ontbijt nóg plezieriger te maken. Naast een spiksplinternieuwe wafelmaker van Princess (hoe vet!) krijg je er ook meteen een eiwitrijke wafelmix en een goede dosis aan toppings bijgeleverd, om ervoor te zorgen dat jouw wafels de beste wafels van heel Instagram worden ;-).

  • 1 Wafelmaker van Princess
  • 1000 gram eiwit wafelmix
  • 500 gram shake & smoothie mix
  • 500 ml Pinda & caramel pasta
  • 500 gram superfood energie & power mix
  • Het Healthy & Fit Magazine
  • Een proefverpakking Whey protein

AND THE WINNERS ARE.. 

– Sylvia @sylvia2.0

– Iris @happyhealthy_iris

– Daphne @daffie.d

Gefeliciteerd meiden, jullie zijn de gelukkige winnaars van een door mij samengesteld Body & Fit kant-en-klaar wafelontbijtpakket! Stuur even een mailtje naar info@laurabrijde.com met jullie adresgegevens, dan komen de pakketten zo snel mogelijk jullie kant op.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort komen er weer nieuwe leuke winacties voor je online. Heb je tips of suggesties voor een winactie in de toekomst? Laat me weten wat jij graag zou willen winnen!

Nogmaals: ik heb zó genoten van deze winactie! Dank jullie wel voor alle leuke uploads!

Liefs,

Lau’

 

Dit vind je misschien ook wel interessant: