Vorige week plaatste ik een foto op Instagram waaronder ik vertelde dat ik eind deze maand een te gek reisje naar Ibiza op de planning heb staan. Ik vroeg jullie wat jullie eerstvolgende vakantiebestemming was en kreeg al direct honderden enthousiaste reacties, waaronder opvallend veel positieve reacties over Ibiza. Toen Herôme mij vertelde over deze samenwerking heb ik dan ook niet lang getwijfeld: deze is voor jou!

Dank je wel, mama

Of je er nou dol op bent of er juist een bloedhekel aan hebt: het verzorgen van je nagels is hartstikke belangrijk. Wat zeg ik, het hebben van afgekloven en afgebrokkelde nagels óf juist gelakte, mooie nagels maakt al snel het verschil tussen een onverzorgde of verzorgde indruk geven. Herôme is een merk dat ik al sinds kleins af aan gebruik: van de One Minute Manicure olie en Hydrating gel tot Nail Hardener. Dit is zo dankzij mijn mama, die ook altijd fan is geweest. Ik weet nog dat de Herôme flesjes mij altijd enorm fascineerden als kind, door het puntje bovenop de dop om de nagelriem aan te duwen. Wist ik veel ;-).

Win een droomreis voor 2 personen naar Ibiza

Maar goed, terug naar de winactie. Terug naar Ibiza. Bij aankoop van Herôme producten met een Ibiza verpakking ontvang je nu dus een unieke wincode. Met deze wincode maak je kans op heel veel toffe prijzen, waarvan de tofste prijs een droomreis naar Ibiza voor 2 personen. En wanneer ik zeg droomreis, dan bedoel ik ook droomreis! Je overnacht in een super deluxe wellnes resorts, krijgt 500 euro reisbudget, er is een auto beschikbaar, kapper en visagist an huis, luxe diner met privéchauffeur, ontspannen massages en beautybehandelingen. Like whut!

10% korting van Lau, voor jou

Met de kortingscode #LauraBrijde ontvang je 10% korting op producten in de Herôme webshop. Ik zeg doen. Zie het als een lot van de loterij, maar dan een lot waar je ook echt daadwerkelijk iets aan hebt: goedverzorgde nagels. Winnen doe je op die manier sowieso! Tip: de “Natural Nail Whitener” die ik op bovenstaande foto in mijn hand heb is mijn favoriet. Het maakt het wit witter en het roze nog meer roze!

Enthousiasmeer je moeder, tante en al de vriendinnen met wie jij naar Ibiza wilt gaan. Als zij ook meedoen, maken jullie dubbel kans. Mama, heb je al besteld? ;-)

Doe jij mee? Gebruik jij weleens producten van Herôme?

Liefs,

Lau