Zoals je waarschijnlijk weet ben ik minstens net zo gek op mijn make-up producten als op mijn hardloopschoenen. Hoewel ik inmiddels net zo graag zonder als met make-up deur uitga, vind ik niets fijner dan er zo nu en dan lekker voor te gaan zitten. Onder zowel mijn video´s als artikelen komt dan ook af en toe de vraag voorbij wat voor soort make-up producten ik gebruik. In dit artikel geef ik je een kijkje in mijn dagelijkse make-up bag. Kijk je gezellig mee?

Wat voor merk(en) gebruik ik?

Even een kleine uitleg voordat we beginnen. Geloof me wanneer ik zeg dat dit geen gesponsord artikel is, zelfs al is de meerderheid van de producten van Maybelline. Sinds ik namelijk met Maybelline en #teamrunninglau voor de marathon ben gaan trainen is mijn collectie langzaam maar zeker uitgegroeid tot een volledige make-up kit. En ik ben eerlijk wanneer ik zeg dat ik het heerlijke producten vind. Vandaar dat je dus, tussen mijn standaardproducten, voornamelijk dit merk voorbij zult zien komen. Nou, dit gezegd te hebben, laten we beginnen!

Foundation: Superstay 24h Maybelline

Ik merk dat ik nog steeds een beetje aan het experimenteren ben wanneer het aankomt op foundation, omdat ik een nogal lastige, pukkelige huid heb. Toch heb ik sinds ik deze foundation gebruik weinig tot geen problemen. Ik gebruik nu, in de winter, kleur Sand 30.

Concealer: Superstay 24h Maybelline

Pas nu ik dit artikel schrijf merk ik dat zowel de foundation als de concealer van de 24h Superstay collectie komen! Deze concealer gebruikte ik al voordat ik überhaupt een samenwerking aanging met Maybelline en blijft mijn favoriet. Hij dekt goed, is makkelijk uitsmeerbaar en blijft lang zitten. Ik gebruik de kleur Light 2.

Bronzer: Polvos de Sol, DeliPlus

Deze bronzer heb ik afgelopen zomer bij de Mercadona (Spaanse supermarkt) gekocht toen ik een net-nieuwe poeder in duizend stukjes had laten vallen. Het was even een ´snelle´ oplossing, maar hij bleek me heel goed te bevallen! De poeder bevat SPF 15 en stimuleert het bruin worden. Of dat echt zo is betwijfel ik, maar qua bronzer vind ik het een hele fijne oplossing.

High lighter: Master Strobing Maybelline

Afgelopen zomer ging ik voor het eerst aan de slag met high lighters. Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar het effect en na de velen YouTube tutorials kon ik er simpelweg niet meer onderuit. Ik moest en zou het proberen! Omdat ik geen idee had welke kleur ik nodig zou hebben bestelde ik beide kleuren; light 001 en medium 002. Ik merk dat ik 9 van de 10 keer echter voor de light (in de foto) ga, omdat deze op mijn huidskleur toch net wat mooier uitkomt. Hoewel het niet een noodzakelijk product is, vind ik het toch net een wat frisser gezicht geven en is het vandaag de dag een standaard item in mijn dagelijkse make-up tas.

Blush: Master Blush Maybelline

Blush gebruik ik zo af en toe. Als ik blush gebruik, gebruik ik de kleur Dare to pink 80, een opvallend roze kleur. Ik vind het niet noodzakelijk, maar net als bij de high lighter toch een frisse touch geven. Love it!

Mascara(s): Colossal Go Extreme Waterproof & Push Up Waterproof

Zijn er meer lezeressen die twee mascara’s gebruiken? Ik ben er in ieder geval wél zo één ;-). Ik gebruik al een hele tijd dezelfde waterproof mascara´s die ik absoluut iedereen zou aanraden. Mijn moeder, zusje, schoonzus én schoonmoeder zijn inmiddels fan. Hoe grappig is dat! Eerst breng ik een paar laagjes Colossal Go Extreme Waterproof aan, waarna ik de Push Up Waterproof daaraan toevoeg. Mijn wimpers blijven op die manier heel de dag recht omhoog staan. Wel opgepast: je krijgt het er voor geen mogelijkheid met een normale make-up remover af. Daarvoor gebruik ik de Garnier Michelair Oil-Infused Reinigingswater die ik eerder al in een ander artikel aanraadde.

Oogpotlood: Gel Liner Eyestudio Maybelline

Voor dit product moet je een redelijk vaste hand hebben, maar zodra je het ´perfecte´ lijntje onder de knie hebt, is het de moeite absoluut meer dan waard. Een gel liner zoals de profs gebruiken, waardoor je zelf de dikte van het lijntje kunt bepalen. Bovendien lijkt het potje nooit op te gaan. Ik vind het een heel fijn product!

Lippotlood: Kiko Smart Lip Pencil

Mijn favoriete lip product voor een natuurlijke, dagelijkse look is zonder twijfel de Smart Lip Pencil, kleur 701, van de Kiko. Het is een zachte, roze/rode kleur, die je lippen voller doet lijken zonder je een overdreven opgemaakte look te geven.

Nu ben ik heel benieuwd! Van foundation tot de lippen: wat zijn jouw favoriete (daily) make-up producten?

Liefs,

Lau