Zondag ontving ik de derde en daarmee laatste medaille van mijn 3-weekse hardloopavontuur. Eerst de CPC Den Haag, gevolgd door de Halve Marathon van Málaga en geëindigd met de Zandvoort Circuit run, die ik met een big smile op mijn gezicht rende. Ik heb er bewust voor gekozen geen verslag hiervan online te plaatsen, omdat ik zó heerlijk op mijn gemak heb gelopen. Er waren geen spannende momenten of moeilijke stukjes, ik heb om mij heen gekeken en de omgeving van mijn favoriete hardloopwedstrijd opgezogen (met dank aan ODLO, voor het toffe setje en de leuke race). De rust lijkt echter nog niet te wederkeren in mijn drukke, gekke leventje. Er komt een enorm drukke periode aan vol toffe samenwerkingen, vakanties, persreisjes en missverkiezingen. Wat staat er op de planning?

April
April begin ik met een hele leuke, lange samenwerking en nee, dat is géén grap. Voor het eerst in mijn leven ga ik een samenwerking aan met Ice Watch en mag ik mij dit jaar ambassadeur noemen samen met 3 andere enthousiaste meiden: Carolina, Jennie & Sabrina. Deze samenwerking kwam nogal spontaan en op een grappige manier in mijn leven, nadat ik eerst de samenwerking afwees. Ik ging er – totaal onwetend – vanuit dat Ice Watch nog steeds stond voor dezelfde horloges als toen ik een net beginnende puber was. Ik zag simpelweg geen match met de grote, felle designs zoals ik die voor me zag. Had ik dat even mis! Ice Watch heeft inmiddels te gekke klassieke, elegante modellen op de markt en daarom ben ik meer dan enthousiast over deze samenwerking. Jullie kunnen dit jaar veel foto’s verwachten met hier en daar een aangename winactie. Is dat niet fijn?

April zit ik niet stil (haha, dat rijmt). Deze maand komen mijn ouders op bezoek in Spanje en vindt tevens het eerste missverkiezing evenement plaats, waar ik mezelf zal moeten bewijzen. Dit eerste evenement zal bestaan uit een interview met de jury waarbij we flink op de proef worden gesteld. Zal ik dit aankunnen, met mijn Nederlandse accent en af en toe rare uitspraken? Daarnaast ben ik van plan flink door te gaan met trainen nu ik er net zo lekker inzit en wellicht een poging doen tot een nieuw record op de 5 of 10 kilometer. Heb ik het in me? Vragen, vragen en nog meer vragen.

Mei
In mei krijg ik bezoek van twee van mijn oudste vriendinnen, die speciaal voor een paar dagen zon en Lau naar Málaga komen reizen. Ook deze maand zullen er een of meerdere events voor de missverkiezing plaatsvinden, al weet ik nog niet wat dit precies zal zijn. Eind mei ga ik op 3-daagse surfvakantie naar Portugal met Lienke en Suzanne en mogen we tevens een insane give away houden. Dit is meteen een lekker opwarmertje voor Bali, waar ik ook van plan ben op de surfplank te springen. Ja, mei wordt een ei(tje).

Ok, dat was niet grappig.

Juni, juli, …
Ik kan eeuwen doorratelen over dat Tony en ik begin juni naar Bali vertrekken en hoe ik in die maand erop voor duizenden mensen op stiletto’s het podium over paradeer tijdens Miss World Málaga, maar ik denk dat dit voor nu even genoeg update-worthy is. De komende maanden worden gekkenhuis en ik ben dol op gekkenhuis. Je kunt mijn avonturen natuurlijk weer volgen op zowel mijn blog als YouTube kanaal (waar de weekvlogs weer vol geüpload worden!) en op Instagram voor live struggles.

Ik heb er zin in. Ik hoop jullie ook.

Liefs,

Lau

Dit vind je misschien ook wel interessant: