Sinds de laatste keer dat we elkaar spraken, 4 dagen terug, is er veel veranderd. Ik was bijvoorbeeld voor het eerst co-host in een tv-show, begon met vlogmas én kreeg een training van niemand minder dan Ivan Hippolyte. Het is tijd voor een update uit bloggersland!

Wat houdt me op het moment bezig?

In het bloggerswereldje komen opdrachten en samenwerkingen vaak in periodes en vlagen; de decembermaand is daar één zo een periode van. Na een iets rustigere periode is het deze december raak. Precies een week geleden kwam ik aan in NL en ik heb sindsdien nog geen één momentje voor mezelf gehad. Van maandag tot en met zondag keihard aan de slag, maar dat mag ook wel. Met een gestolen iPhone, mijn zusjes verjaardag en de kerstdagen in mijn achterhoofd heb ik er deze maand alles voor over om nét even wat harder te werken dan normaal en de gemaakte schade zo beperkt mogelijk te houden. Waar ik op het moment voornamelijk mee bezig ben? De nieuwe part-time SEO job, vlogmas én mijn TV co-host rol in het programma Body, Mind & Guilty Pleasures (elke zo. 11:00)! Het is een drukke, maar gezellige boel.

Lau is weer terug in Nederland

Nu ik één van de co-hosts ben voor ZiggoSport (heb je de behind de scenes al gezien?) zie ik de volgende vraag heel veel voorbijkomen: `Ga je dan elke keer op en neer van NL naar Spanje Lau?` Het antwoord is ja. En nee. In principe rouleren we binnen het programma, wat betekent dat ik er niet per sé elke aflevering in zit. Deze maand ben ik er op 3, 10 en 31 december, bijvoorbeeld. Ziggo probeert mij zo in te delen dat ik, waar het kan, twee weken achter elkaar in Nederland ben. Dat betekent dus wel dat ik speciaal voor het programma naar Nederland kom, maar hier dan ook 9 van de 10 keer direct twee afleveringen achter elkaar blijf. Een nadeel is dat ik mijn lieve Spanjaard veel moet missen (of hij mij, dat worden heeeel veel pizzas ;-)), maar aan de andere kant krijg ik wél de kans bij heel veel events en leuke dingen in NL te zijn. En dat vind ik stiekem ook wel weer heel erg leuk!

Vlogmas

Ho ho ho, merrrrry Christmas! Kerst wordt dit jaar extra leuk: elke dag om 18:00 verschijnt er namelijk een gloednieuwe vlogmas online tot en met kerst. Dit betekent niet alleen dat jullie elke dag mee kunnen gluren achter de schermen tijdens deze drukke weken in NL, ook zal ik jullie van dichtbij een écht Spaanse kerst laten zien. Als dat niet gezellig is!

Sportiefste maand van het jaar

Het lijkt erop dat december de sportiefste maand van het jaar wordt. Na 4 weken marathonrust (ok, zelfs in de maand na de marathon heb ik nog wat gesport, maar niet zoals ik wilde) is het weer tijd om back to normal te gaan. En nu ik geen streng schema meer hoef te volgen, kan ik dat lekker op mijn eigen manier doen. Zo heb ik deze week meerdere sportieve events staan en had ik gisteren zelfs een training van niemand minder dan voormalig wereldkampioen kickboksen Ivan Hippolyte bij Vos gym! Mocht je nu een heel cool beeld voor je hebben: Forget about it. Samengevat sloeg ik nog geen deuk in een pakje boter, ging het allemaal zo snel dat ik allesbehalve tijd had voor een goede techniek en moest ik letterlijk mijn kots wegslikken. Maar het was wél leuk en vooral heel erg leerzaam.

Al met al: Genoeg te beleven deze maand. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik.

Hele fijne maand toegewenst!

PS Houd de blog in de gaten voor het Herzog Medical review dat er binnenkort aankomt!

Liefs,

Lau

Dit vind je misschien ook wel interessant: