Inmiddels heb ik de Spaanse sfeer al weer een week achter me gelaten en ben ik, zoals ik in mijn DIARY van gisteren al liet weten, weer aardig gewend aan alle kaaskoppen en boterhammen met hagelslag. Ik moet toegeven dat dit dan ook grotendeels komt door de aangename temperaturen, ik ben namelijk een stuk aardiger met een zonnetje op mijn bol (wie niet?!). Hoewel ik het Spanje avontuur steeds beter een plekje weet te geven en weer verder gamet het ‘normale leven’, ga ik toch nog één keer terugblikken op mijn geweldige tijd in Córdoba, een ervaring als deze kan je namelijk niet bij slechts twee blogposts alleen laten! Wat zeg ik, bloggen is alleen is niet genoeg, die moet je VLOGGEN!

De laatste week in Córdoba bracht ik door met mijn buurmeisje en oude vriendinnetje Melanie, die speciaal naar Spanje was komen vliegen. Hoewel de week niet helemaal healthy-proof was, was het wél een week vol plezier, feestjes, ijsjes, relaxen en lachen, een week waarin ik bewust een stap opzij deed van mijn trainingen. Het was een week die ik nooit meer zal vergeten, al helemaal niet na deze korte recap video van de laatste, geweldige dagen. Terwijl ik nog uitrust van alle lange nachten en leuke avonturen, vraag ik je mee te kijken naar mijn laatste Spanje VLOG. Enneh, ja, óók ik drink wel eens een drankje (teveel). Vamos?

Liefs,

Lau

 

Laura

Written by 

Op mijn blog wil ik je laten zien hoe mooi het leven eigenlijk wel niet is, hoe je het beste uit jezelf kunt halen en je vooral je stimuleren je dromen te durven volgen. Life is good!

    Find more about me on:
  • facebook
  • linkedin
  • youtube