Een tijdje terug werd ik uitgenodigd om het enige echte Triumph event samen met mijn mede blogger-freunden bij te wonen. Op 11 augustus trokken o.a. Jenny, Marit & Kelly de stoute schoenen sport-bh aan tijdens een pittige workout met Paultje, mijn favoriete trainer die ik tegelijkertijd ook zo niét kan uitstaan. Het code-woord van het event? Bounce control! Helaas pindakaas kon ik hier door mijn verblijf in Spanje niet bij zijn. Maar je weet wat ze zeggen: elk voordeel heeft zijn nadeel! Gelukkig zijn jullie lezeressen er altijd weer gezellig bij, of dat nou vanuit Nederland, Spanje of New York is. Één ding wist ik in ieder geval zeker: I can use some bounce control. En jij wellicht ook.

Bouncende boobies langs de Costa Brava

Wees eens eerlijk; hoeveel van jouw sport-bh´s zijn eerder op de looks dan op de comfort uitgekozen? Juist.Tot voorheen bestond mijn bh collectie vooral uit H&M, Nike & Ivy Park –welke overigens allen waren uitgekozen door de looks, niet de comfort. De laatste keer dat ik een sportbh heb besteld waar ik echt blind op de pasvorm en functionaliteit af ging kan ik me niet meer herinneren. Tot ik vorige maand benaderd werd door het lingeriemerk Triumph. Ik was dan ook laaiend enthousiast om de voor mij uitgekozen bh te testen. Eindelijk zonder bouncende boobies de Costa Brava langs paraderen. Want geloof me, er wordt wat naar je geroepen en gevloten als je als Hollandse trainingen van 25 tot 35 kilometer langs de kustlijn af moet leggen. Goed voor je ego. Niet goed voor je voorgevel. Gelukkig is daar nu de oplossing voor.

IMG_0753

3x 3D-awesomeness

Triumph heeft eind juli een nieuwe sportlijn op de markt gebracht die elke vrouw -ongeacht het figuur, de cupmaat of lifestyle- dé perfecte sport-bh biedt. Word je al nieuwsgierig? I know, I know. Ik ook. Triaction Dynamic LITE is de naam. Nee, lees het nog eens goed; Triaction– niét Triatlon. Geeft niet. Ook ik las het de eerste 20 keer fout. Neemt niet weg dat het op hetzelfde neerkomt: een triatlon biedt je de kans om je te bewijzen -ongeacht je figuur, cupmaat (hah!) of lifestyle, met 3 verschillende soorten uitdagingen. Zie je de link? Nou lees even verder, want het wordt nog spannender.

De Triaction Dynamic sportbh´s bevatten de zogeheten ´3D-technologie´ die jouw Jut & Jul extreme ondersteuning en lichtheid biedt. Je hoort het goed: wél de stevigheid, niét het gevoel dat je een enorm zwaar harnas om je geliefde borsten draagt. Het is te vergelijken met het eten van een bak Ben & Jerry´s zonder de calorieën. Elke bh uit de Triaction collectie is ontworpen voor één speciaal doel. Ook dit is weer prima te vergelijken met ons geliefde ijsmerk. Ben je meer van het extreme? Dan ga je natuurlijk voor de ´Peanut Butter Fudge Core´. Houd je het liever wat rustiger? Dan is een klassieke ´Chocolate´ perfect voor jou.´

Meet ´Hybrid Lite P´, ´Extreme Lite N´ & ´Control Boost F´!

De collectie bestaat uit de ´Hybrid Lite P´, welke perfect is voor lichtheid én comfort tijdens uiteenlopende activiteiten. Van joggen tot kickboksen: de Hybrid Lite P is er voor je. Vervolgens komt de ´Extreme Lite N´, die perfect is voor de chicks with guns a.k.a. de krachthonk-vrouwen onder ons. Deze BH heeft namelijk geen vulling en evenmin een beugel, waardoor hij de natuurlijke vorm van het lichaam aanneemt. Nummer 3 is de ´Control Boost F´, een sportbh voor de dames onder ons die gezegend zijn met een vollere boezem.

IMG_0741

Zip it! 

Hoewel ik me nooit heb gezien als iemand met hele volle boobies, ging ik tóch voor de laatste keus. De tapashapjes zijn namelijk niet alleen naar de buik en billen gegaan deze zomer, en een beetje extra steun is zo verkeerd nog niet. De rits aan de voorkant is niet alleen ultra-fashionable, het voorkomt ook een hoop post-workout gevechten met je sportbh. Want geef toe: is er iéts verschrikkelijker dan het uitdoen van een zweterige, plakkerige sportbh na je training? Precies. Daarom ben ik dan ook zo´n fan van dit model: binnen één zip ben je verlost van het sport-bh drama. I love it! 

IMG_0751

Jouw 10€ kortingscode!

Heb ik je inmiddels al enthousiast gemaakt? I thought so! Als je me een beetje kent weet je dat ik dit artikel niet zomaar afsluit. Via Triumph heb ik namelijk een speciale kortingscode van 10€ kunnen regelen. Hoe fijn is dat! Stevige, mooie boobies, met korting. Hooray! Via deze link heb je toegang tot de kortingscode.

Heb jij wel eens een bh van Triumph geprobeerd of ben je van plan deze te proberen?

Liefs vanuit Spanje,

Lau

Dit vind je misschien ook wel interessant: