Het uitproberen van een zogenoemd blackhead mask staat al sinds de komst van deze vreemde, zwarte maskertjes op mijn bucket list. Ik heb menig YouTuber, blogger en Facebook hetzelfde zien doen en het zorgt áltijd weer voor een vermakelijk stukje video. Toen MayBeauty mij vroeg of mij het leuk leek zélf zo een masker te proberen, twijfelde ik dan ook geen moment.

Aangezien ik een deel van mij part-time secret beauty blogger is (ik ben gék op make-up, maskertjes en verzorging, zoals je weet!) was ik natuurlijk ook best benieuwd naar het resultaat. Hoe zou mijn huid hierop reageren? Zou het rood uitslaan? Of juist niet? En zouden veel mee-eters verwijderd worden?

Even ter verduidelijking: The Incredible Face mask is is een masker dat je aanbrengt met kwast en vervolgens 30 tot 45 minuten moet laten intrekken. Het masker droogt op en trekt als het ware alle mee-eters, dode huidcellen en vetten op je gezicht met zich mee.

Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan onderstaande video. Even lachen gegarandeerd. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Ga jij het proberen? Je ontvangt 30% korting met de LauMask code via de link https://maybeauty.nl/laumask

Liefs,

Lau