Coming soon. Time is the main factor in this adventure game show (10 episodes). Each leg of the race is 50-200km (2-4 hours) along stunning natural scenery and bustling cities of South Africa. Teams have to travel the distance within the time they have won in the Team Challenge. The time that it has left upon arrival, will be added to the accounts of the individual team members.

Wat inmiddels alweer eeuwen terug lijkt (ik droeg toen nog een beugel en was dik geblesseerd) komt toch weer steeds dichterbij en mag ik binnenkort ein-de-lijk met jullie delen. Kunnen jullie mijn trip naar Afrika nog herinneren? Vorig jaar oktober kwam er bij toeval een avontuurlijke game show van WarnerBros en Insight TV op mijn pad toen ik gecast werd voor ‘No Time To Lose’. Niet langer dan een maand daarop pakte ik het vliegtuig naar Zuid-Afrika en ging ik de grootste uitdaging van mijn leven tegemoet samen met 9 anderen kandidaten uit 9 verschillende landen, zonder ook maar iets te weten van wat ons te wachten stond. In deze post geef ik jullie een kleine sneak peek mét heel leuk nieuws: eind september/begin oktober komt de eerste episode online!

Side note: Insight TV is ‘The most adventurous TV channel in the world!’ en erg populair in het verenigd koninkrijk, Rusland en India (hoe tof, fans in India! ;-)). Maar dat niet alleen! Het kanaal wordt steeds bekender en groeit enorm, waaronder ook in Nederland, waar het te bekijken is via Canal Digitaal 26 (UHD) & 105 (HD) of via je Smart TV, telefoon of computer. Daar vind je hier meer info over.

Voor mij is dit een avontuur geweest dat mijn leven heeft veranderd. Angsten overwonnen (of juist niet) en mezelf leren kennen. Het gekke is dat ik zelf ook niet weet hoe het eruit zal zien op TV en dat maakt het best spannend. Wat heb ik ook alweer precies gezegd? Ben ik gemeen geweest? Kom ik heel stoer of juist als een enorme klungel over? Één ding is zeker; alles gebeurt met de nodige dosis ‘Lau’.

Ondanks dat ik nog niet teveel mag verklappen, kan ik jullie wel een voorproefje geven door middel van foto’s. Ready?

Je kunt op de hoogte blijven door Insight.tv in de gaten te houden of ze te volgen op Instagram via @insighttelevision (Instagram) en @insightUHD (Facebook).

Ga jij het volgen zodra het programma online is? Ik vind het heel spannend!

Liefs,

Lau