Hey daar! Ik heb weer niet stilgezeten de afgelopen weken. Niet alleen was ik razend druk in de weer met het schrijven van mijn scriptie (Ja, het einde is dan toch echt eindelijk inzicht!), ook ben ik, zoals beloofd, bezig geweest met het één en ander voor jóu. Eerder deze maand organiseerde ik samen met Lienke mijn eerste echte meet & greet. Zó gaaf! Mocht je die kans gemist hebben of gewoon zin hebben in méér, dan heb ik goed nieuws voor je: in samenwerking met Intersport komt er binnenkort een heel tof exclusief event aan. En jij kunt daarbij aanwezig zijn!

img_8137

Ga de strijd aan met jouw hardloopbuddy!

Op 29 oktober worden jij en jouw vriend(in) in de watten gelegd. Of nou ja, deels zul je er jezelf ook voor in het zweet moeten werken. Gelukkig is dat voor ons hardlopers geen enkel probleem. Wij houden immers wel van een uitdaging! 10 finalisten, uitgekozen door Intersport en ik, mogen samen met zijn of haar sportbuddy strijden voor een hele toffe prijs. We love surprises! En Intersport is niet gierig geweest.

img_8103

Een gloednieuwe hardloopoutfit & personal hardlooptraining!

Op het event zal elke finalist (en hardloopbuddy!) een complete hardloopoutfit ínclusief hardloopschoenen ontvangen. Je hoort het goed. Maar daar blijft het niet bij. De final winnaars krijgen nog een éxtra verrassing, namelijk een op maat gemaakte hardlooptraining van de enige echte hardloopcoach Klaas Boomsma, bestaande uit een introductie clinic én 10 personal hardlooptrainingen met jouw vriend(in)! Je zult begrijpen dat je dit event niet mag missen. Wil jij erbij zijn? Kans maken is simpel. Lees snel verder.

img_8145

Hoe kan ik meedoen?

A selfie is all it takes! Deel jouw #runnersmoment met mij door op Instagram een foto of video van jouw run te uploaden. Gebruik vervolgens de hashtags #renmeemetintersport en #runninglau. That´s all it takes. Iedereen mag mee doen, ongeacht hoelang je al aan het hardlopen bent. De enige ingrediënten die je nodig hebt? Motivatie en power! Maar dat zit volgens mij helemaal goed ;-).

Durf jij de strijd aan?

Liefs,

Lau & Intersport