Tijd voor een fotodagboek! Het was vorige week even iets stiller dan normaal in bloggersland door alle Maybelline campagne chaos, maar hier ben ik weer, safe and sound. Zoals je in één van mijn laatste blogposts kon lezen vertrok ik eind afgelopen week naar the city that never sleeps: New York City. Wat een geweldige 5 dagen heb ik daar beleefd! Omdat het met alle vlogs vandaag de dag een tikkeltje dubbel is om óók nog een uitgebreid dagboek te schrijven, leek het me een tof idee zo af en toe een fotodagboekje met jullie te delen. Je weet wel, tijdens speciale dagen of leuke tripjes. En dan vooral foto´s die niet al op Instagram staan! Vind ik zelf altijd heerlijk om snel doorheen te scrollen in de trein of wachtkamer. Spoiler: morgen komt er een artikeltje online met de leukste, hipste hotspots van New York City. Stay tuned!

Eindelijk, in het vliegtuig! Madrid, here I come!

Mijn geluk kan niet op! 5 minuten voor boarding duik ik snel even een boekenwinkeltje in om tijd te doden en kom ik dit boek tegen. Laura Norton is mijn favoriete schrijfster van het moment en ze heeft een gloednieuw boek uitgebracht! Kom maar op met die lange vlucht naar New York!

BOE! Jup, dit is mijn not-so-flawless vliegtuigface. En dan zit er nog een klein filtertje overheen ook.

Het eten was echt heel goed voor vliegtuigvoedsel. Rijst, spinazie, kip.. Je zou bijna zeggen dat het menu door een Instagram #FitGirl is samengesteld.

Wow, heftig! Mijn vlucht was één dag vertraagd door de heftige sneeuwstorm. Nu snap ik waarom! De avond van aankomst ligt er overal sneeuw. En wat is het k-k-koud!

Kijk nou wat leuk! Zelfs op mijn kussen staat het bevestigd: ik ben deel van de #MaybellineSquad. Hell yeah!

Dit uitzicht vanuit de taxi was zó Instagramproof. Helaas dacht het taxiraampje daar niet hetzelfde over…

Duckface want deze foto was een kusje voor Antonio. En nu ook voor jullie! Voor het eerste avondje uit met de meiden gaan we naar een te gek restaurant (morgen on le blog!) en ik trek mij gloednieuwe broekpak van de Zara aan. Herken jij hem uit de shoplog vlog?

Wauw wat een glam! Van buitenaf lijkt dit een gitaarwinkeltje, maar bij binnenkomst valt je mond open. Heel tof!

Als voorgerecht had ik een ´Kale and Apple, with apple cider vinaigrette, candied pecans and shaved goat cheese´ salade. SO GOOD!

Van het hoofdgerecht heb ik helaas geen goede foto dus ben ik gedwongen er eentje van het internet te pikken, maar ik MOET dit echt met jullie delen. Dit prachtige gerechtje heette ´Pressed Shwaharma chicken with blistered tomatoes, kale, black lentils, apricot glaze´. Zo bizar goed!

Samen met de Blonde Tigers ging ik die ochtend opstap om te ontbijten. Door mijn jetlag was ik al vroeg wakker en had ik al ontbeten, maar ik had zó een trek in een goede koffie! Twee heerlijke grote mokken capucchino´s met magere melk en bitterkoekje gingen er zo in. Jum!

Na het ontbijt trekken we erop uit naar MoMo´s: Museum of Modern Arts. En dat moet natuurlijk gevlogt worden!

How should we?

Zoals je ziet was ik flink onder de indruk van alle kunst om me heen. In dit ´hoekje´ werd ik helemaal dizzy!

Dit wil ik in mijn nieuwe huis! Hoe tof! Van deze etage werd ik direct vrolijk. Kleurtjes, kleurtjes en nog meer kleurtjes.

Na een serieus museumbezoekje was het tijd voor wat gekkers. Een spontane shoot in het leukste straatje van NY (Upper East Side, 73rd Street)! Dan blijkt het ineens wel heel fijn om non-stop een fotografe bij je te hebben ;-). Jammer van de vunzige sneeuw, maar als je het mij vraagt zijn het toffe shots geworden. Thanks Karen!

In diezelfde straat woont de enige echte queen Carry Bradshaw! Ik ben stiekem even het hekje overgestapt om te kunnen zeggen dat ik op haar traptreden heb gestaan. Is dat heel freaky ;-)?

Niet heel veel later sloot Bibi zich bij ons aan en gingen we nog even verder met shooten. Hoe ik ineens van outfit ben veranderd? Vraag dat de verbaasde taxichaffeur maar ;-). Wat een koude, gezellige middag!

Die avond staat de Maybelline Party op de planning op een te gekke locatie. Kijk wat een uitzicht! Ik heb nog nooit zoveel knappe mensen op één plek gezien. Alleen maar supermodellen of rockstarts. Ik moet toegeven dat dat me een tikkeltje ongemakkelijk liet voelen.

De #MaybellineSquad compleet!

Op het feest stond er een te gekke photobooth waar je foto´s met heel vel licht kon maken. Daar hebben we flink gebruik van gemaakt. Dit wil ik thuis hebben voor mijn selfies!

En nog meer, en nog meer, nog meer…

We kregen de eer om te sporten met Emiliy DiDonato, één van de gezichten van Maybelline. Ze is naast model ook sinds kort Urban Yoga instructrice, iets wat ik zelf nog nooit eerder geprobeerd had. Emily vertelde dat haar modellen agency niet blij met haar was toen ze vertelde dat ze graag twee maanden vrij wilde om zich te specialiseren in Yoga en haar diploma te kunnen halen. Ze deed het toch en dat is wat ik zo tof aan haar vind. Gewoon je hart volgen. Zouden meer mensen moeten doen!

Groupselfie!

Hoe kan een mens zó mooi zijn?!

De fotografe heeft het te gekke idee om wat foto´s te schieten bovenaan the top of the rock. Aangezien ik hier vorig jaar al ben geweest en wist hoe geweldig het uitzicht daar bovenaan het gebouw is, was ik direct enthousiast. Ik bedoel, KIJK NOU, deze foto heb ík gemaakt!

Gezellig even live met jullie kletsen op Instagram.

Die avond kwam er een team speciaal bij ons thuis om voor ons een 4-gangen diner te koken. Wat een ongelofelijke luxe en vooral heel veel gezelligheid! Het menu bestond uit een heerlijke rucolasalade, pompoenrisotto en canneloni, kip en vis uit de oven en een overheerlijk chocoladetaartje.

De laarzen die ik besteld had bij Steve Madden zijn ook inmiddels binnengekomen. Ik ben verliefd!!!

Weer een gloednieuwe dag, dus een gloednieuwe look! Vandaag staat mijn campagneshoot op de planning en dat betekent dat er een speciale look op me wordt toegepast. Wat een dikke eyeliner!

Heftig, maar ik vind het wel tof!

Ook de outfit ben ik helemaal verliefd op. Sexy, maar stoer. Love it!

Bibi en Tary-Ann zijn mee voor wat samenshots. Heel gezellig!

Even lekker lunchen tussendoor.

… En weer door. Wat een uitzicht!

Hier alvast een kleine sneakpeek van de shoot. Ik kan echt niet wachten om het uiteindelijke resultaat te zien!

Weer terug naar ´ons´ huis met Tary-Ann in de taxi.

 

Weer vroeg in de make-up, vandaag staat namelijk de laatste shoot op de planning voordat we weer terug naar huis gaan. Omdat er nogal haast is, zitten er maar liefst 3 mensen tegelijk aan me te plukken. Heerlijk!

Voor de tweede keer staan we met de complete #MaybenllineSquad op de foto. Ik vind het zo leuk om te zien dat we allemaal zo verschillend zijn!

TAXIIIIIII! Juist wanneer ík een foto maak is er geen één taxi te bekennen. Buh.

Ik wilde dit jack heel graag kopen, maar vond 90 euro toch best wel wat geld. Zou jij het gedaan hebben? Hij is van de TopShop, dus ik kan hem eventueel nog bestellen. Dilemma!

Smile!

Onze laatste lunch samen in New York is súper. Ik bestel een kipsalade met avocado, schimmelkaas, nootjes, bosvruchten en nog veel meer lekkers. Voor het eerst in mijn leven krijg ik een salade niet helemaal op. Toegegeven: ik heb ook veel van de patatjes gepakt. Lekker!

Blegh! Ik haat wachten. En het feit dat ik weer naar huis moet. Als troost bestel ik een extra grote frappuchino caramel. Er staat immers een lange vlucht op me te wachten.

Nog meer wachten. Op het vliegveld in Madrid, die ochtend daarop, bestel ik weer een frappuchino. Ik heb dit al zo lang niet gedronken en ben echt weer helemaal fan! Daarnaast bestel ik een broodje met tonijn en houdt het NY avontuur alweer op.

Liefs,

Lau