Hey hoi daar ben ik weer! Het voelt als de dag van gisteren dat ik voor het laatst met je sprak. En dat is ook zo! Men, wat gaat de tijd toch snel. Gisterochtend vertrok ik met het vliegtuig richting London City (ja, dus niet Heathrow, zoals ik in mijn blogpost schreef) voor het persevent van de nieuwe Asics #FlyteFoam serie. Één dag later en heel wat avonturen verder zit ik hier alweer op de bank, klaar om die avonturen met jou te delen doormiddel van een gloednieuw fotodagboek. Volgende week zondag zie je onze avonturen in beweging terug in de weekvlog, kijk je tot die tijd even gezellig mee naar de plaatjes? Let´s go!

Yes, op naar Londen! De laatste keer dat ik naar Londen ging was ook voor een perstripje. Weet je nog? 

Wow! We blijken in een hotel vlák naast de Tower Bridge te zitten. Het hotel heet dan ook, verrassend, the Tower Hotel. Wat een uitzicht!

Ik moet stiekem een beetje lachen om de ouderwetse stijl. Het lijkt wel alsof we een stapje terug in de tijd hebben genomen, de Koloniale tijd. Typisch Engels!

Prima kamer!

Lekker een groot bed, daar hou ik van. En wat ligt daar nou? Een cadeautje!

In de rugzak zaten de nieuwe #DynaFlye uit de #FlyteFoam serie. Daarnaast zat er nog een te gekke legging, shirtje én jasje in. Hoewel de kleuren niet zo matchen, was het een prima outfit. Het jasje is namelijk zwart (en super mooi gedetailleerd!) zoals je later op de foto´s zult zien. Te gek!

We hebben 1,5 uur voordat het persevent begint, dus nadat we onze spullen bij het hotel gedropt hebben gaan we er lekker op uit. En de vlog camera, die gaat natuurlijk mee!

Groupselfie! Marit, Daisy en Francien waren er ook gezellig bij.

Wat is de Tower Bridge toch mooi!

Even lekker een taartje, omdat het kan. Je bent immers maar één keer in Londen (of nou ja, je snapt me). Ik eet een limoen cheese cake met capuchino. Zo extreem lekker!

Wat snapshots van Londen by night. Wat is het prachtig! Ik weet het, steeds diezelfde brug, maar helaas hadden we geen tijd om meer te zien van de stad. Toch hoor je mij, met dit ongelooflijke uitzicht, niet klagen. Wauw!

Waar het persevent plaatsvond? Dat raad je nooit! Of wel. Bovenaan de Tower Bridge (daar heb je hem weer) waren de twee gangen veranderd in een waar feestje. In één ruimte van de zaal werden interviews gehouden met bekende atleten zoals Jan Frodeno, wereld kampioen Iron man. Zo veel respect!

We hadden zelfs onze eigen DJ die heel de avond voor fijne muziekjes zorgde. DJ Blonde Ambition. Ik mag haar nu al.

Wauw wauw wauw. Asics weet flink indruk op me te maken dit jaar! Zulke innoverende en toffe ideeën voor de persreizen. Zo was ik in Los Angeles al ontiegelijk onder de indruk van het enorme toneelspel dat ze speciaal voor onze run hadden georganiseerd. Maar ook deze keer was ik weer blown away. Letterlijk. Van de ene naar de andere kant van de Tower Bridge rennen, zo hard mogelijk, met keiharde muziek, een enorme klok en een levensgrote windmolen in je rug. De boodschap ´Fly, don´t run´ had niet beter overgebracht kunnen worden. Ik wacht nog op mijn video en foto, maar zodra ik deze heb kun je die op Instagram terugvinden. Te gek!

Aan lekker eten geen gebrek. Wanneer begint mijn dieet?!

Vanaf boven kon je zo naar de weg onder je kijken! Best wel een beetje eng, zo´n glazen vloer, maar heel gaaf voor foto´s.

La La La, na een goede 8 uur slaap ben ik weer klaar voor een gloednieuwe dag!

Daar gaan we! Toen ik deze foto nam, net voor de run, begon het zachtjes te spetteren. Vlak daarna stortte het met bakken uit de hemel!
 Hey, daar hebben we Urban Runner David!

Aanschouw: de #GelDStrainer22 en de #DynaFlyte. De #DynaFlyte, die ik aan had, lopen als wolkjes! Helemaal geen last gehad van mijn blessure tijdens de run, wat heel positief is voor zo´n harde ondergrond als de straten van Londen.

En nog meer foto´s.

Na de run stond er nóg een avontuur op ons te wachten. Ooit in Londen geweest? Dan heb je vast wel eens gehoord van de Speed Boat Tour of the River James. Met een enorme snelheid ga je op een 50-minuut lange tour van de London Eye naar de Docklands. Echt een aanrader!

Je wordt ook meteen fashionable aangekleed. Nee maar serieus, dit pak is nodig, want nat word je.

IEEEEEEEEEEH

Dan nog even de schoenen uit de #FlyteFoam op een rijtje: de DynaFlyte, de Gel-Noosa FF en de Gel-DS Trainer 22.

Houd YouTube in de gaten, volgende week komt de weekvlog met het Londenreisje online! Hier kun je je (gratis) abonneren op mijn YouTube kanaal zodat je niets mist.

P.S. De stemmen voor Expeditie Robinson gaan als een speer, we zitten al bijna op 1,900 stemmen! Helaas heeft dat er nog niet voor gezorgd dat ik in de top 50 sta (wat nodig is om naar de echte auditie te mogen), dus vraag je oma, opa, buurvrouw, beste vriendin en iedereen die je kent op mij te stemmen! Als je mij terug wilt zien op een onbewoond eiland zonder eten en telefoon, althans. Ik waardeer je stem in ieder geval echt enorm! Hier kun je stemmen! 

Dank je wel Asics, voor deze geweldige perstrip!

Liefs,

Lau