Hoi piepeloi! Mocht je me trouw volgen dan heb je vast en zeker gemerkt dat er vanochtend om 06:00 géén ´Friday Faves´ voor je klaar stond. Maar hey, daar heb ik een hele goede reden voor! Zoals je weet was de afgelopen maand één groot gekkenhuis: scriptieproblemen, persreizen, tentamens waar veel vanaf hing én heel veel gave gebeurtenissen rondom RunningLau & YouTube. De reden dat er geen ´Friday Faves´ online kwam vanochtend is dan ook simpel: ik had geen tijd. Ik wilde mij de laatste dagen volledig focussen op de studie, maar dat niet alleen, er kwam onverwachts ook nog eens iets heel gaafs op mijn pad. En dan loopt je (blog)planning nou eenmaal in de soep. Ik heb er zélfs mijn reisje naar Spanje van 2 juli voor verzet! Mijn leven staat op zijn kop en update-artikelen zijn meer nodig dan ooit te voren. Lees je mee? Het zit zo:

´Vous avez réussi!´

Eerder liet ik al op de social media weten dat er van mijn laatste tentamen enorm veel afhing. De afgelopen weken heb ik door weinig slaap en lange studienachten al mijn vakken weten te halen, maar er stond me nog één tentamen te wachten. Zou ik dit tentamen niet halen, dan zou dat betekenen dat ik een half jaar lang extra vakken zou moeten volgen op het HvA en dus niét naar Spanje kan. Of überhaupt niet volop aan mijn eigen business zou kunnen werken. Al dat harde werken zou dan voor niets geweest zijn. Kortom: een ramp. Maar goed: terug naar het tentamen. Of nou, tentamen; mondeling is het juiste woord. Een mondeling op hoog niveau Frans. En laat dát nou net best wel heel erg lastig zijn wanneer je dagelijks met je Spaanse vriend vloeiend Spaans praat. De afgelopen dagen heb ik Antonio amper gesproken (lees: ik heb hem verboden me te contacten om Spaanse communicatie te vermijden) en ben ik non-stop Franse videos, boeken en artikelen gaan bestuderen. Afgelopen woensdag kwam dan éindelijk het moment om mezelf te bewijzen. Met buikpijn en opholgeslagen darmen (dat is dus nieuw, tegenwoordig krijg ik darmproblemen van de zenuwen. Hiep hoi!) ging ik richting de HvA.

Na een uur lang vol Frans gepraat en gebrabbel keek ik de lerares hoopvol aan. Had ik het gehaald? Een cijfer kon ze nog niet geven, maar me feliciteren deed ze wel. ´Félicitations Laura, vous avez réussi!´ Ik kon mijn oren niet geloven. Is het gelukt? Heb ik het gehaald? En toen drong het pas echt tot me door: Lau, you f*cking nailed it. AL JE VAKKEN ZIJN BINNEN. 240.00 credits required, 225.00 taken. Nog maar 15 studiepunten (lees: een scriptie) verwijderd van mijn diploma. Mijn geluk kan niet meer op en ik krijg spontaan zin om mijn lerares te omhelzen.

Nieuwe carrière?

Op diezelfde dag ontving ik een mail van het EK Atletiek Amsterdam 2016. De marketing manager zou mij graag even ontmoeten en praten over een eventuele samenwerking. And so we did.

Als je me ook maar een beetje kent dan weet je dat ik alles doe om zo lang mogelijk en zo snel mogelijk bij Antonio in Spanje te zijn. Wanneer ik een vlucht omboek voor een event, dan moet dat event wel héél gaaf zijn. En that´s exactly what happened today.

Namens het EK Atletiek Amsterdam 2016 ben ik gevraagd Social Reporter te zijn tijdens dit immens grote event. REPORTER. VOOR HET EK. Je snapt dat ik aan het stuiteren ben. Ik vind dit geweldig, meer dan geweldig, maar ook zó enorm spannend. De beste atleten interviewen, Nederland online op de hoogte houden & vooral heel veel gave content maken. Mijn stiekeme droom komt uit: presenteren. En ik kan niet wachten deze droom met jou te delen van 5 tot en met 10 juli!

Je bent lief!

Zo. Dat was het wel weer voor vandaag. Ik hoop dat je me, ondanks mijn chaotische blogplanning en eventuele grammaticafouten (want daar ben ik me maar al te goed bewust van, nu ik gemiddeld zo´n 5 uur per nacht slaap) toch nog met plezier blijft volgen. Het zijn spannende tijden. Er gebeurt op het moment zoveel en er gaat ook nog zo veel gebeuren in de nabije toekomst.

Voor nu wil ik je weer enorm bedanken voor je aandacht, je lieve woorden op Instagram van de afgelopen dagen én wil ik je vragen de Instagram en Facebook in de gaten te houden. Morgen of overmorgen zal ik namelijk verschillende kaarten weggeven voor de Brooks 10K run tijdens het EK & uitverkochte kaarten voor het EK atletiek zelf! Hoe gaaf is dat!

Zie ik je op het EK?

Een dikke, zenuwachtige & excited kus,

Lau