Eindelijk! Na 15 maanden elke dag de vraag “Wat heb je nou in je mond?”, 5 keer mijn beugel verliezen (1 ligt er op de Tower Bridge in Londen, 1 in Afrika) én de nodige controles is mijn ONZICHTBARE beugel eruit. YES. In deze video laat ik je het resultaat zien, deel ik mijn mening EN show ik de before & after foto’s. Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoord ik die natuurlijk graag. De onzichtbare beugel heet Invisalign & kun je vandaag de dag op heel veel plekken laten doen. Ik ben zelf bij Comfortho geweest in Amsterdam op de Herengracht.

Abonneer je hier (gratis!) op Lau´s kanaal.

Liefs,

Lau

Laura

Written by 

Op mijn blog wil ik je laten zien hoe mooi het leven eigenlijk wel niet is, hoe je het beste uit jezelf kunt halen en je vooral je stimuleren je dromen te durven volgen. Life is good!

    Find more about me on:
  • facebook
  • linkedin
  • youtube