A race against time. Tacticts. Revenge. For the big prize. The clock is ticking. There is

No Time To Lose.

Heb je al plannen deze zondag? Nee? Goed zo. Ja? Dan moet je tijd vrijmaken. Wat zeg ik, je wílt tijd vrijmaken. No Time To Lose, oftewel mijn eerste reality TV show EVER, gaat a.s. Zondag 1 oktober 09:00PM CET live op INSIGHT TV.

Woon je niet in de US, India of Rusland dan is de kans groot dat je het niet op TV kunt zien, maar wellicht heb je geluk; hier kun je checken of jij Insight TV in je pakket hebt zitten. Mocht dat niet zo zijn dan is de show te livestreamen via de website.

Mocht ik je nog niet enthousiast gemaakt hebben, dan helpt zien zien van de officiële trailer misschien:

Na het bekijken van de trailer kunnen we tot 2 conclusies komen:

  1. Ik ben een kluns (maar af en toe ook best bad ass)
  2. Hardlopend lijk ik op een dronken pinguïn. Why did no one ever tell me?!

Ook leek het me wel zo grappig om mijn shots in de trailer even kort te analyseren. Geeft jou een leuk voorproefje en laat maar weer al te goed mijn persoonlijkheid zien. Van blunders tot toch best stoere momenten: alles zit erin.

Shot 1: Één been in de lucht.

Shot 2: Stoned? Geen idee.

Shot 3. Twee benen in de lucht.

Shot 4: Ik val nog liever naar beneden dan dat ik verlies.

Shot 5: Ik ren als een dronken pinguïn en neem jou kwalijk het me nooit verteld te hebben.

Zo! Dat was alles wat ik tot nu toe kan vertellen. Ik hoop dat je net zo enthousiast als ik ben en zondag a.s. voor de buis zit. Ga jij kijken?

PS Ik heb de afgelopen dagen geen artikelen kunnen plaatsen i.v.m. een nare griep die ik opgelopen heb :-(.

PPS Het verslag van de Vredesloop Den Haag komt donderdag a.s. online.

Liefs,

Lau