Als fanatiek sporter kun je nooit genoeg sneakers hebben, laat staan genoeg Nikes. Nikes zijn, in mijn ogen, toch wel de pareltjes van het sportsegment wanneer het aankomt op hardloopschoenen. Tijdens een langdurige shopsessie vorige week viel mijn oog dan ook weer op één van de prachtexemplaren uit de nieuwe collectie: de NIKE 5.0 TR Fit 5.

Assepoester van de sportschool
Hoewel deze muiltjes niet geschikt zijn voor hardlopen, zullen ze je wel dé assepoester van de sportschool maken. Als je het mij vraagt zijn Nikes zelfs prima casual te dragen: een strakke skinny, baggy boy-friend jeans of maxi rok. Maakt je meteen een stijlicoon, al is het maar voor een dag.

NIKE Fitnessschoenen 5.0 TR Fit 5 PRT Wmns

Pretty in pink BLUE
Merkwaardig is dat deze sneakers voor eens een keer NIETS roze bevatten. Zien we daar een lichte verandering in mijn fashion-voorkeuren? Ik denk het niet. Kans is groot dat het gewoon komt door het awesome design.  NIKE Fitnessschoenen 5.0 TR Fit 5 PRT Wmns

Functionalities
Verder hebben de schoentjes een ventilerend bovenwerk en mesh-binnenschoen. Voor een ‘blotevoetengevoel’. Wel zo lekker. Ook bevatten ze zogenoemde flex-kerven voor een natuurlijk bewegingspatroon en hebben de Nikes een zacht verdikte hiel., wat weer prima helpt tegen blaren. Last but not least is er de robuuste loopzool, om blunders in de sportschool te voorkomen.

Tikkeltje addicted?
En nee, Nike sponsort mij niet voor dit enorm enthousiaste verkooppraatje. Ik laat gewoon graag weten wat ik hip, hot & happening (dat klinkt trouwens alles behálve hip, hot & happening) vind aan jullie. En het is een manier om toch mijn liefde voor ze te uiten ondanks dat ik ze niet kan aanschaffen. Sight, struggles of a student. Als ik nou voor één maand geen telefoon, sportschool, huur en schoonheidssalon hoefde te betalen, dan was mijn schoenenkast een stuk groter geweest. Bij nader inzien is het dus misschien maar goed ook dat ik even moet wachten.

NIKE Fitnessschoenen 5.0 TR Fit 5 PRT Wmns

Prijs
Het prijskaartje is zoals altijd weer ietsje minder, maar goed, als jij net zo een sneakerhead als ik bent dan ben je niet anders gewend. De Nikes kosten € 129,99 en zijn o.a. bij OTTO te verkrijgen. Nog even doorsparen dus.

Wat zijn jouw favo Nikes op het moment?
Blijf op de hoogte via Facebook, Instagram of Twitter.

Liefs,

Lau