Instagram durf ik zonder stotteren mijn favoriete social mediakanaal te benoemen. Hoewel het niet is waar ‘het’ (en met ‘het’ bedoel ik natuurlijk LauraBrijde.com!) allemaal mee begon, is het op dit moment toch het platform waar ik het meest actief op ben (volg je me al?).

Niet alleen is het heel tof om eens iets te delen waar het meer gaat om de foto dan om de tekst -in tegenstelling tot mijn website zelf- ook is het een broeikast van motivatie en inspiratie, waar ik elke dag weer met veel plezier doorheen scroll.

Hoe dat komt?

Door de overload aan fitgirls, muchacho’s en powerbabes (ok ok, én knappe mannen die zo af en toe voorbijschuiven) die elke dag weer mij een goede dosis aan energie bezorgen. Omdat ik deze niet alleen voor mezelf wil houden, deel ik vandaag met jullie Instagram accounts die ik met plezier volg. Ken jij ze al?

10 leuke Nederlandse Instagram accounts

Meer leuke IG accounts om aan het lijstje toe te voegen? Of nomineer jij jezelf? Let me know en wie weet staat het account er het volgende lijstje tussen! 

Foto van havermoutje

1. @havermoutje
Laura + havermout = pure liefde. Havermout + havermoutje = creaties waar je zelfs in je stoutste havermoutdroom nog niet over durft te dromen. Voor elke havermoutliefhebber een absolute must-follow!

Foto van Dear Good Morning

2. @deargoodmorning
Lienke zorgt ervoor dat je je dag goed begint, zélfs al ben je geen ochtendmens. Laat je inspireren door haar overvloed aan enthousiasme elke ochtend en voor je het weet ben je zelf een waar morning person..

Foto van Lisa Goes Vegan

3. @lisagoesvegan
Lisa goes vegan, en dat deelt ze maar al te graag met de rest van de wereld. Een super lieve meid met een goed gevoel voor eten. Zelfs voor niet vegans -als ik- heerlijk om te volgen!

Foto van Wat een Studentje Savonds eet

4. @lterveld
Tosti’s. That’s all I’m saying.

Foto van Chef met lef

5. @chefmetlef
Nigel wil je alleen al volgen om de heerlijke maaltijden die hij elke dag weer plaatst. Of z’n lichaam. Of gewoon om het feit dat zijn vriendin één van de leukste foodbloggers van Nederland is.

Foto van Bobbi

6. @bobbikruijsen
Ik volg Bobbi al zolang ik me kan herinneren, probeer daarbij nog steeds achter de geheime formule voor die mooie ronde billen te komen. Als jij hem hebt gevonden, laat je het me dan weten?

Foto van Esmee trouw

7. @esmeetrouw
Esmee is een mix van een perfect poppetje en stoere fitchick. Een topper van een meid met altijd een grote glimlach op het gezicht. En dan de sprongen die ze maakt.. Kijk zelf maar even!

Foto van healthy living in heels

8. @healthylivinginheels
Debbie zorgt er simpel gezegd voor dat je elke dag weer kwijlend boven je telefoon hangt. De keukenprinces van IG! Super handig voor inspiratie, minder handig wanneer je trek hebt. Just saying.

Foto van jbbouwmeester

9. @jbbouwmeester
Onze geliefde Joy kan natuurlijk niet uit het rijtje ontbreken. Elke keer ben ik weer een tikkeltje excited wanneer deze dame een Instagram upload doet, haar posts zijn namelijk niet alleen grappig, maar ook enorm motiverend! Wedden dat ze een big smile op je gezicht achterlaat?

foto van banana awesomeness

10. @bananawesomeness
Nou deze toffe peer ken ik nog vanuit mijn Girlscene tijd. Al jaren houden we contact en sinds zij  -Gudrun is de naam- ook een Instagram account en eigen website is begonnen is dat alleen maar meer geworden. Deze Belgische chick zorgt elke dag weer voor Instagram-plezier.

Wat zijn volgens jou de leukste Nederlandse Instagram accounts? Of nomineer jij jezelf?

Liefs,

Lau

 

Dit vind je misschien ook wel interessant: