Na het lezen van de titel dacht je hoogstwaarschijnlijk ´WTF´. Geeft niets, ik dacht het ook, en denk het nog steeds. Sowieso is het idee van mezelf straks terugzien in een programma redelijk bizar, maar ik moet toegeven dat het feit dat het zich in Zuid-Afrika zal afspelen al helemaal de nodige kriebels met zich meebrengt. Adem in, adem uit, Lau. Laat ik het jullie maar snel uitleggen, zover ik dat kan.

Warner Bros

Een maand geleden kwam er bij toeval een avontuurlijke gameshow van WarnerBros op mijn pad. Gaaf leek het me, maar er waren zo ontzettend veel potentiele kandidaten. Dat kan ik dus wel vergeten´, dacht ik. Hah, ik moest eens weten.

Goed nieuws of slecht nieuws?

Tot zo´n 1,5 week terug. Een belletje, met goed nieuws. IK was gekozen. Like whut! Of nou ja, goed nieuws? Hoe goed is het nieuws als je niet weet wat je te wachten staat, maar je weet wél dat het zowel mentaal en fysiek een enorme challenge gaat worden? Juist. Dat is zacht uitgedrukt spannend.

May the odds be ever in your favour!

Op 21 november (volgende week! Help!) pak ik het eerste en beste vliegtuig vanuit Málaga naar Zuid-Afrika en zal de strijd beginnen. Ik weet dus echt simpelweg nog niet wat me te wachten staat.

Wat kunnen jullie verwachten?

Als gevolg zullen jullie gedurende drie weken (21 nov – 11 dec) niet veel van mij horen op de Instagram en YouTube. Wél krijgen we eens in de zoveel tijd de kans om een social media update te doen vanuit Afrika. Deze week heb ik vooruitgewerkt om alsnog de komende 3 weken 2x per week een blogpost voor jullie klaar te hebben staan, en ik zal proberen tevens op YouTube een video te uploaden mocht ik de kans krijgen. Na deze spannende periode zal het blogschema flink omhoog gegooid worden. Het programma wordt uitgezonden in verschillende landen, maar niet in Nederland. Echter kun je het wél makkelijk terugkijken op Insight.tv. Ik geef jullie een gil wanneer het programma online komt.

Dus..

Ik ga naar freaking Zuid-Afrika. Wish me luck.

Liefs,

Lau