23:57, Los Angeles time. 22.966 stappen (thanks, Fitbit!), ik weet niet hoeveel quesadillas en flink wat Gin Tonics verder zit ik hier in mijn badjas om nog op tijd een blogpost te kunnen plaatsen, voor jou. Althans, dat dacht ik. Dat bewijst maar weer dat de combinatie van jetlags, runs én cocktails geen goed idee is. Hoewel ik ietsje te laat ben vandaag, wil ik alsnog graag een voorproefje van mijn Los Angeles ervaringen met jullie delen. Wat een pracht van een stad! In het artikel van vandaag laat ik jullie de foto´s van dag één zien. Kijk je gezellig mee?

Note: Er komen te gekke vlogs en reviews jullie kant op volgende week. Tot die tijd hier alvast een glimp van deze te gekke stad!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Houd Instagram & YouTube in de gaten voor meer LA updates!

Ben jij wel eens in LA geweest?

Liefs,

Lau