Terwijl jij dit leest zit ik met mijn achterste al genesteld in één van de vliegtuigstoelen. Misschien ben ik er zelfs al uit en loop ik vrolijk in de rondte door Spanje. Om 06:30 precies vertrok mijn vlucht vanaf het oude vertrouwde Schiphol op weg naar vluchthaven Girona in Spanje. Ik heb voor Girona gekozen omdat de afstand naar Blanes van Girona of Barcelona niet heel veel verschilde, maar de prijs van het ticket wel. In maart 2014 heb ik mijn ticket al geboekt; een enkele reis voor slechts 69 euro, inclusief 25 kg ruimbagage. Top deal, niet? Als ik er nog eerder bij was geweest had ik waarschijnlijk voor een prikkie een vlucht kunnen hebben.

Spanje is gelukkig niet zo ver weg, want met vliegen heb ik helemaal niets. Bah. Ik hoop dan ook dat we geen last krijgen van turbulentie… Het is niet dat ik bang ben om te vliegen, maar fijn is anders. Je kunt namelijk niet zomaar even uitstappen als je het zat bent. Toch blijkt vliegen één van de veiligste (of de veiligste?) manier van reizen te zijn.. I keep telling myself ;-).

Thuis heb ik met al mijn kracht mijn koffer weten dicht te drukken- waarna ik na 24 jurkjes, 15 shirts, 6 paar slippers, ontelbare Whey sachets en Smart bars- precies op de 24.5 kg uit kwam. Ik mag in totaal 25 kg mee, dus dat had niet beter kunnen uitpakken. Overigens heb ik ook mijn hardloopschoenen- de Nike air Zoom Pegasus- ingepakt (was nog een moeilijke keuze!!) en mijn Tinytea box meegenomen. In Spanje ga ik de volle 28 dagen Teatox doen, hierover komt binnenkort meer online. Ook heb ik verschillende tekenboeken voor de kids en een enorm verrassingspakket voor de kinderen erin weten te proppen, dus ik ben nog best trots op die 24.5 kg. I’m packed and ready!

Waar ga ik heen? Ik zal verblijven in Blanes, een fijn plaatsje in de buurt van Lloret en Malgrat de Mar. Het fijne is dat ik al bekend ben met Blanes: ik ben namelijk vorig jaar enkele weken in Malgrat de Mar geweest en het jaar ervoor met wat vriendinnen op een ware feestvakantie in Blanes zelf.. Mijn herinneringen aan Blanes bestaan dan ook uit één en al lol, feesten, drank en uitgaan. Een geweldige tijd heb ik daar gehad en het ideale was dan ook dat we de kans hadden om ook in Lloret en Barcelona te gaan stappen. Het ligt enorm centraal! Toch wordt het ditmaal natuurlijk een heel andere vakantie, en daar ben ik dan ook super benieuwd naar. Een kijkje achter de schermen in het Spaanse gezinsleven..

Het lijkt me heerlijk om eens niet als toerist maar als een echte bewoner Spanje mee te maken. Misschien gaat het mij tegenvallen, misschien wil ik straks niet meer naar huis.. Alles is mogelijk en ik sta dan ook voor alles open. Met een frisse, open-mind instelling ga ik een nieuw avontuur tegemoet.

Mijn eerste up-date komt zo snel mogelijk online. Ik houd jullie op de hoogte!

Een hele fijne vakantie toegewenst, mocht je de vakantie nog tegoed hebben. Hasta luego chicas, y un abrazo muy fuerte!

Volg Runninglau ook via BloglovinTumblrInstagram of Facebook!

Liefs,

Lau