Zo stil als het in 2019 was op mijn blog, is het nog nooit geweest. Ongeveer een jaar lang heb ik hier verdacht weinig van mij laten horen, maar, dan ook met een hele goede reden☺. Het afgelopen jaar was ik namelijk alle schrijfinspiratie die er in me zat regelrecht in mijn boek aan het investeren.

Na een jaar vol (schrijf)ups en downs, is hij af. Mijn kleine meesterwerk, míjn boek. Ik presenteer jullie met heel veel trots: Life Goals!

Ik mag dan misschien wel geen expert zijn en hoewel ik niet veel over jou weet, heb ik het gevoel dat jij en ik niet veel van elkaar verschillen. We zijn de generatie van geluk: enthousiast, nieuwsgierig en levenslustig, maar tegelijkertijd onzeker, verward en misschien zelfs een beetje bang. Bang voor de toekomst, bang dat we verkeerde keuzes maken. Continu opzoek naar de definitie van geluk in de turbulente wereld waarin we leven. We zijn een bijzondere generatie. Jij bent bijzonder.⠀⠀⠀⠀⠀

Life Goals is opgedeeld in verschillende elementen die naar mijn mening de tijd waarin wij leven zo speciaal maakt: carrière maken (#girlboss), liefde (#couplegoals), reizen (#wanderlust), onzekerheden (#nofilter) en geluk (#happylife).

Dit boek is voor alle generatiegenoten die zich soms verloren voelen. Ik wil je nieuwe inzichten geven die niet alleen herkenbaar zijn, maar ook duidelijkheid scheppen. En ik hoop dat je dit boek erbij pakt als het alle- maal niet meer lijkt te gaan. Ik hoop dat je lacht om mijn blunders en leert van mijn fouten, maar stiekem is het mijn grootste wens je tussen de regels door nét even dat steuntje in de rug te geven. Want hoe overleven we onze generatie?⠀⠀⠀⠀⠀

Ik zou het natuurlijk een enorme eer vinden als je mijn boek alvast wilt bestellen. NU te pre-orderen op o.a. Bol.com, Bruna, Ako, etc. Vanaf 29 juni in de winkels:

Heel veel liefs,

Lau

Dit vind je misschien ook wel interessant: