Een gek gevoel ruist door mijn lichaam wanneer ik aan Nederland denk. Zo’n gevoel dat je hebt als je verliefd bent, kriebels die uit het niets op komen zetten en uit het niets weer verdwijnen. Of nee, misschien is het beter te vergelijken met het gevoel dat in je buik opspeelt als je op het punt staat van een heel grote achtbaan naar beneden te roetsjen. Of het een positief of negatief gevoel is kan ik niet plaatsen, maar het feit is en blijft daar: mijn zomerse avontuur zit er alweer op. Terwijl jij dit leest begin ik aan een (als je het mij vraagt net wat té lange) reis in de auto terug van Spanje naar Nederland. Nog 1600 kilometer voordat ik weer mijn oude vertrouwde straat in rijd. Nog 1600 kilometer om me even te laten bezinken wat mij deze afgelopen 7 weken- bijna twee maanden- is overkomen.

Hoewel ik een geweldige tijd heb gehad in Blanes verlangt mijn hart stiekem weer naar onze bruisende Amsterdamse stad, de Nederlandse nuchterheid en mijn vrienden en familie. Ook ben ik maar al te blij dat ik thuis weer beschik over mijn geliefde Nike collectie en de rest van mijn kledingkast- dan heb ik het nog niet eens over mijn voorraad aan voedingssupplementen die ik met verdriet thuis moest laten. Ja, ik vind het moeilijk dat ik Spanje na zo’n tijd weer moet verlaten, maar toch is thuiskomen ook wel weer héél erg fijn.

Als je me al wat langer volgt zul je enkele maanden geleden al gelezen hebben dat dit slechts een voorproefje was op wat er volgend jaar komen gaat. In januari pak ik namelijk mijn koffers en vertrek ik voor een half jaar naar het buitenland, ditmaal Córdoba in het zuiden van Spanje. Deze 6 maanden zal mijn blog een Spaanse touch krijgen met weer nieuwe ontdekkingen en paden om op te rennen.. Zo zal ik door Spanje verschillende officiële lopen gaan doen, de lekkerste lokale recepten vinden en delen maar ook gewoon de vanuit Nederland bekende producten en merken blijven testen. Ook zal ik zelfs terug komen naar Nederland om aan de bekendste lopen mee te doen, en zorg ik ervoor dat ik natuurlijk weer ruim op tijd voor de Dam tot Dam van 2015 terug ben.

Toch is dit nog lang niet zover- ik moet immers eerst nog thuis arriveren van dít avontuur. De komende 6 maanden beloven weer veel te brengen, en ook daar kijk ik maar al te veel naar uit: Runninglau zal weer op Nederlandse bodem rennen! Het ene avontuur is afgelopen- maar een hoop nieuwe avonturen staan weer op mij (en jou!) te wachten. Zo staan de komende maanden al flink volgepland, met o.a. een Marktstad run, Dam tot Dam loop, obstakel run en nog een hoop meer events op de planning. Leuke product reviews, gave win-acties en een hoop spannend nieuws dat eraan zit te komen.

IMG-20140802-WA0011

Ik hoop dat jullie tot zover ook met plezier mijn Spaanse blogposts hebben gelezen, nu is het weer tijd om lekker terug naar mijn vertrouwde huisje in Purmerend te gaan. Toch fijn, om weer vanaf Nederlandse bodem te bloggen.

Ren jij weer mee? :-)
Volg Runninglau ook via BloglovinTumblrInstagram of Facebook!

Liefs,

Lau