Oh alle hardlooptenen nog aan toe, ik ben zo, zo, zó knetter-kneiter enthousiast! Zoals jullie weten ben ik al een tijdje bezig op Youtube en heb ik zo´n beetje alle nodige beginner-blunders gemaakt (lees: een stem als koningin Beatrix opzetten terwijl ik in het echt meer neig naar een André Hazes, vrijwel een hele VLOG lang mijn halve hoofd niet filmen en dit absoluut niet doorhebben, door de zenuwen enorm STOM overkomen op de video) maar hey, ik geloof er sterk in dat iédere Youtuber dit door moet maken. Met het schaamrood op mijn kaken kijk ik dan ook terug naar mijn eerste video´s (of zal het door die belachelijk lange wimpers komen?), maar ook deze secondes waren het allemaal waard.

57 seconds of fame

Inmiddels ben ik gewend aan mijn geliefde vlogcamera en vind ik video´s opnemen echt het leukste wat er is. Zo lekker spontaan, zo lekker ´echt´. Nu ik, naast het bloggen natuurlijk, steeds meer video´s aan het uploaden ben was er nog maar één ding dat ontbrak: een trailer. En vandaag kan ik deze dan eindelijk met jullie delen! De volgende video laat in 57 seconden zien wat je nu en in de toekomst van mijn kanaal mag verwachten. Laat je me even weten wat je ervan vindt?

AH! Daar vergeet ik het bijna. Nu upload ik één video per week, waarbij af en toe een extra vlog. Zou je het leuk vinden meer vlogs te zien? Dit zou betekenen dat de VLOG camera wat vaker in mijn tas meegaat en ik je een kijkje geef in het suffe leven van een havermouttrutje. ;-)

Hope you like it!!

Liefs,

Lau

Laura

Written by 

Op mijn blog wil ik je laten zien hoe mooi het leven eigenlijk wel niet is, hoe je het beste uit jezelf kunt halen en je vooral je stimuleren je dromen te durven volgen. Life is good!

    Find more about me on:
  • facebook
  • linkedin
  • youtube