Op deze vroege morgen heb ik zó tof nieuws dat ik dan eindelijk met jullie mag delen! Wellicht, of wat zeg ik; bijna zeker heb je inmiddels al het één en ander voorbij zien komen op Instagram, YouTube en/of Facebook over de samenwerking met Glamour & Maybelline voor de TCS marathon in oktober. Vanaf deze maand, mei om precies te zijn, zal niet alleen jij, de lezer, maar ook de rest van Nederland deze zenuwachtige marathon hardlooptenen voorbij zien komen. Ik sta namelijk straks samen met Francien en Marit in alle Kruidvat winkels in Nederland! Wiehoe! In dit artikel leg ik je meer uit over deze ultra-toffe samenwerking en waarom ik hier zo achter sta. Lees je mee?

Squats, sneakers & lipstick, please

Zoals je weet houd ik wel van een make-upje hier en daar. Hoe fijn het ook kan zijn om lekker zonder make-up de deur uit te gaan om te gaan sporten, zijn er genoeg meiden die ervoor kiezen mét een laagje hier en daar de sportschool of buitenlucht in te duiken. Helemaal vandaag de dag, waar zo´n beetje alles geaccepteerd is, is het eerder regel dan uitzondering om met een make-upje op te gaan sporten. Een enkeling maakt zich misschien zelfs speciaal voor het sporten op, al zal de meerderheid vanuit het werk komen en daardoor direct, nog opgetut en al, in de sportschool of hardloopschoenen belanden. Nou imagine: hoe fijn zou het zijn als dit make-upje ook daadwerkelijk blijft zitten, en niet ergens tot aan je tenen doorgelopen is? Ik ging de zweettest aan:

Lau´s favorites

Zoals je in de video hebt kunnen zien mag het resultaat er zijn. En dat maakt dan ook dat deze 3 producten tot mijn 3 favoriete sport-producten horen! Met zachte lippen, wapperende wimpers en een stralend huidje de finish over. Overigens nog niet getest op de 42.195 kilometer, maar daar zal in oktober geen ontkomen meer aan zijn. Challenge accepted.

Captura de pantalla 2016-05-24 a las 12.04.45

Lashes: Waterproof ´Push up drama´

Toegegeven: mascara is voor mij een must. Ik kan in principe prima de deur uit zonder foundation, poeder, lipgloss of bijgetekende wenkbrauwen, maar zonder mascara zie ik eruit als een zombie met griep. Na een run is dat een zombie met griep en flinke koorts, zo rood als ik na een run eruit zie. En daarom is een effectieve mascara wel zo fijn! In vergelijking met de andere meiden (lees: Francien & Marit) heb ik misschien de meest heavy mascara uitgekozen, maar ik houd wel van dat extreme wimper effect. Wil je wapperende wimpers? Dan zit je met deze goed. En daarbij is hij ook nog eens regenbuiproof. Absolute favorite!

Lips: ´Baby lips Balm & Blush´

Een kleurtje op de lippen is minstens zo belangrijk als een blosje op de wangen voor een gezond, natuurlijk effect. Vooral tijdens het hardlopen krijg ik nog wel eens last van droge lippen (meer drinken, Lau?), en dan is een lipbalsem wel zo fijn. Dit product is daarvoor de ideale oplossing. Het beste van dit alles? Je kunt het product zowel gebruiken als lipbalm (voor verzorging en een subtiele kleur), én op je wangen voor een natuurlijk, blushy effect! Hoe tof is dat. Twee in één, wat maakt dat dit tevens één van mijn favorieten is.

Skin: Baby skin

Nou dít product is ideaal om de huid te laten stralen en rode vlekken te verminderen. Omdat ikzelf de laatste jaren nogal last heb van pukkeltjes en rode vlekjes, is dit ideaal. Een soort van primer, maar dan nét ietsje anders. Dit product heeft een tintje (warm apricot) en zorgt ervoor dat de poriën minder zichtbaar worden en er een egale basis is voor de foundation. Als ik ga rennen sla ik die foundation over en laat ik het bij deze primer. Voelt licht aan op de huid én geeft me net even dat kleurtje wat ik, als echte kaaskop, mis.

Maybelline-Make-It-Happen-web-12

Stuur je me even een Snapchat of selfie?

That´s it for today! Nou ben ik natuurlijk super benieuwd wat joúw favoriet is en voor welk product jij zou kiezen. Nogmaals, ik ben echt enorm enthousiast over deze samenwerking en vind het werkelijk waar zó cool dat we met z´n drieën in de winkels liggen met onze favorieten! Mocht je er toevallig langslopen, vergeet me dan niet een Snapchat te sturen met de producten. Zou ik heel gaaf vinden! 

Belangrijk: de sport-proof favorites zullen in week 22 en 23 (vanaf 30 mei!) worden verkocht bij Kruidvat. Bij aankoop van een van de producten, krijg je hier gratis een #fitgirl sport make-up bag bij. De losse producten zijn gewoon nu al te koop.

Wat is jouw favoriet?

Liefs,

Lau