Ok. Ik heb hier best wel een tijdje over na moeten denken. Niet zo gek ook, want geef toe: Expeditie Robinson is niet niks. Zowel mentaal als fysiek is het een enorme uitdaging. Terwijl de audities binnen bleven stromen ging het steeds meer kriebelen. Na mijn eerste spelshow in Zuid-Afrika (die overigens nog niet te zien is, ik houd jullie op de hoogte!) weet ik echter dat ik genoeg discipline en doorzettingsvermogen heb om wel dégelijk het ver te schoppen. Ondanks dat er een enorm kleine kans is dat ik word uitgekozen, kan ik niet leven met het idee het niet geprobeerd te hebben. Bij deze dus!

Expeditie Robinson is voor mij de kans om Nederland te laten zien dat alles mogelijk is zolang je er maar voor durft te gaan! 
Ik vraag slechts 50 seconden van je tijd om mijn video te checken. Wil je mij terugzien tijdens Expeditie Robinson 2017? Dan zou ik je stem echt enorm waarderen. Hier kun je op mij stemmen en mijn video terugzien. Expeditie Robinson 2017, I´M READY FOR YA!
1,0000x dank je wel en wie weet zien jullie mij terug op een onbewoond eiland! ;-)
Liefs,
Lau