Als je ook maar een beetje into health en online media bent kon je er gisteren bijna niet onderuit komen: de ‘soft launch’ van het nieuwe sportmerk ‘Jogha’! Jogha is ontworpen door de oprichtster van Fitgirlcode, genaamd Aranka, die het afgelopen jaar haar ass-off heeft gewerkt (samen met Christel, haar other half) om hetgeen te bereiken waarvan ze altijd gedroomd heeft: het creëren van een online, wereldwijde (fit) community. Dat die droom inmiddels al een tijdje werkelijkheid is bleek in de afgelopen maanden wel met het succes van www.fitgirlcode.com (78.000+ volgers wereldwijd!). Toch hield Aranka een andere, échte droom die al heel lang diep van binnen borrelde nog even voor zich. Tot dit moment. Enkele weken terug kreeg ik de vraag of ik deel wilde zijn van de ‘soft launch‘ van haar eerste echte sportkledinglijn. WAT? Jóuw sportkledinglijn?! En of ik dat wilde!

DSC_0595 (Medium)

Van dinsdag op woensdag nacht sliep ik samen met enkele andere bloggers in het CitizenM hotel in Rotterdam. De dag erna zou een fotoshoot plaatsvinden in samenwerking met niets minder dan Cosmopolitan, zo’n beetje de top der toppers wanneer het aankomt op vrouwenbladen. Dat niet alleen, het was tevens een grote kans voor mij als schrijfster; er zouden foto’s voor mijn eerste stukje in een écht magazine (een keer géén online stories) worden genomen! Ieeee! Het enthousiasme is moeilijk uit te drukken in woorden, dus heb ik vandaag voor jullie een klein fotoverslag van de afgelopen twee dagen.

Zelf had ik nog nooit eerder in een CitizenM hotel overnacht. Prachtig was het. Via de tablet op mijn nachtkastje had ik toegang tot het licht, de temperatuur, muziek en een onbeperkt aantal aan (nieuwe) films tot mijn beschikking. Helaas moest ik gelijk druk aan de slag met mijn studie en werk. Er waren een hoop deadlines die ik moest zien te halen diezelfde dag. Twee en een half uur schrijven later was het dan ook eindelijk tijd om naar de lobby te vertrekken, waar Aranka ons met een glimlach groter dan ooit tevoren stond op te wachten. Daar kregen we de eerste druk van het Jogha lookbook te zien. Één woord: insane!! Aranka vertelde ons dat ze altijd opzoek was geweest naar sportkleding die comfort en design aanboden voor een redelijke prijs, maar nooit precies iets kon vinden dat bij haar paste. In plaats van haar zoektocht op te geven besloot ze de stoute schoenen aan te trekken en haar eigen kledinglijn op te zetten. Het toppunt van een girlboss. Héél veel maanden, meetings, vergaderingen en stressmomenten later is het deze fitgirl dan toch echt gelukt. En goed ook. Aranka heeft werkelijk waar één van de meest originele en leuke designs ooit weten te creëren. Onderaan vind je wat ‘sneak peek’ shots van het exclusieve lookbook. Na een heerlijk diner en een warme douche gingen we allemaal redelijk op tijd ons bed weer in, die volgende ochtend stond het ontbijt namelijk al om 7.00 uur op de planning, waarna er een hele leuke shootdag zou volgen. Kijk je gezellig mee?

Na een eiwitrijk ontbijt (gekookte eitjes, verse yoghurt en mixed fruit) werden we één voor één onder handen genomen door de visagistes. Van vermoeide, bleke spookjes werden we omgetoverd tot ware fotomodellen. Oké, dat ook weer niet, maar er was vooruitgang ;-). Vervolgens stapten we in de auto om gereden te worden naar de locatie van de shoot, die plaatsvond in een enorm pand waar tevens Crossfit gegeven werd. Onder begeleiding van twee geweldige stylistes, een top fotograaf en cameraman en een heel ‘control‘ team werd alles tot in de puntjes verzorgd en werden alle deadlines gehaald. Nogmaals mijn complimenten voor het geweldige team! Helaas kon ik zelf maar tot 13:00 uur precies blijven (en had ik één uur om in Amsterdam te komen voor een tentamen- stress stress stress!) maar wat heb ik genoten. Ik ben héél benieuwd naar mijn stukje in de Cosmopolitan en vind het dan ook stiekem best een beetje spannend. Voordat deze uitkomt kan ik jullie alvast een kijkje geven achter de schermen zelf…

DSC_0593 (Medium) DSC_0594 (Medium) DSC_0596 (Medium) DSC_0598 (Medium) DSC_0599 (Medium) DSC_0600 (Medium)

20141104_201428-1 DSC_0601 (Medium)

20141105_095055-1 DSC_0634 (Medium) DSC_0635 (Medium) DSC_0636 (Medium)DSC_0637 (Medium)

DSC_0638 (Medium) DSC_0639 (Medium) DSC_0642 (Medium)DSC_0645 (Medium) DSC_0646 (Medium) DSC_0643 (Medium) DSC_0644 (Medium)

Wat vind jij van de nieuwe kledinglijn tot nu toe? 

Je kunt de de nieuwste update’s over Jogha volgen via www.fitgirlcode.com, www.jogha.com of @joghacom op Instagram.

Volg Runninglau ook via Twitter, BloglovinTumblrInstagram en Facebook of schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Liefs,

Lau

Laura

Written by 

Op mijn blog wil ik je laten zien hoe mooi het leven eigenlijk wel niet is, hoe je het beste uit jezelf kunt halen en je vooral je stimuleren je dromen te durven volgen. Life is good!

    Find more about me on:
  • facebook
  • linkedin
  • youtube