Jullie zullen inmiddels opgemerkt hebben dat het al 2 dagen verdacht stil is rondom de website. Toch is niet alles altijd wat het lijkt: Runninglau.com heeft het drukker dan ooit te voren. Achter de schermen ben ik de afgelopen weken druk bezig geweest met 1. het bestrijden van Meneer Uhkealeo die vanuit Verweggiestan mijn website had weten te hacken en 2. het terugbrengen van alle errors die dit veroorzaakt had en het opschonen van mijn website. Op momenten als deze lijkt slapen ineens een overbodige luxe. Geen wonder dat die squats en lunges niet zo lekker gingen.

Let’s play 
Voor de problemen met de website stond ik, zoals je vorige week al hebt kunnen lezen, niet alleen. Integendeel: ik werd versterkt door een profesioneel genie, een geweldige professional die mij helpt bij het creëren van een nieuwere, betere Runninglau. Want godsamme, het mag gezegd worden: hij was ‘een tikkie’ traag. Zelfs tijdens mijn eerste run ever was ik nog sneller dan dat mijn website op dit moment is. En dan die errors. Het lijkt wel een spelletje. Laura irriteren tot ze écht geen error meer kan zien. Nou, dat punt is gekomen. Runninglau gaat uitbreiden. En goed ook.

THE day
Hoe? Daar lees je maandag meer over. Maandag is namelijk THE day. De dag dat de vernieuwde website online komt. Geen lange wachtrijen meer voor het lezen van een artikel, geen spontane time outs van de website. Scheelt jou weer tijd, tijd die je mooi kunt gebruiken om te gaan hardlopen bijvoorbeeld. Fijn, is het niet?

Ondertussen houd ik jullie nog even in spanning.

Heel even maar.

In the mean time kun je me natuurlijk wel nog gewoon volgen via Facebook, Instagram of Twitter.

Liefs,

Een uitgeput, chaotisch en vooral EXCITED stresskipje.

Ook wel bekend als Lau.

Dit vind je misschien ook wel interessant: