Dat ik leef voor Quest bars is al een tijdje bekend. Zo verschenen ze al eerder in mijn top 3 favoriete eiwitrepen en ben ik ook in mijn wekelijkse DIARY’s vaak genoeg met een Questie op de foto te vinden. Één van de redenen dat ik zo’n fan ben van deze kleffe eiwithapjes is dat je er alle kanten mee op kunt! Zo is er niet alleen een eindeloze keus aan smaken, je kunt er in de keuken ook flink creatief mee aan de slag. Wist je bijvoorbeeld dat je ook koekjes kunt maken van Quest Bars?

Vandaag heb ik een ultra-snelle tutorial voor je waarin ik je binnen één minuut laat zien hoe je Quest Bar Cookies maakt. Het lekkerst met de smaak Cookie Dough, al zeg ik het zelf. Heb jij nog Quest Secrets die je met me wilt delen? Laat dan vooral een comment achter!

O.a. hier kun je de Quest Bars krijgen.

Wat is jouw favoriete smaak?

Liefs,

Lau