Lichtjes overal waar we gaan en staan, extreem verliefde stelletjes en overvolle winkelcentra. Er is geen ontkomen meer aan: Kerstmis staat bijna voor de deur! Allemaal leuk en aardig, maar mocht je net zo chaotisch zijn als ik dan kunnen de feestdagen nog weleens voor de nodige paniek zorgen. Je hebt inmiddels cadeautjes ingeslagen voor je zus, je schoonbroer, je moeder en je hond en komt er nu -3 dagen voor kerst- achter dat je het belangrijkste vergeten bent: het cadeautje voor je geliefde!

Mijn favorieten deze kerst

Wees gerust: Ik verzamelde mijn favoriete sieraden van het moment voor je, regelrecht uit de gloednieuwe drop sieraden van Buddha to Buddha. Na een geweldige zomer met dit geweldige merk (herinner je je ons reisje naar Ibiza nog?) draag ik mijn pareltjes namelijk nog steeds trouw elke dag. Ik ben fan van dit merk omdat er een gedachte achter zit. Het is niet gewoon maar een armband of een ring, maar een sieraad met een herinnering, een sieraad van kwaliteit dat door de jaren heen nieuwe herinneringen met je creëert. Met een van de volgende sieraden zit je sowieso goed deze kerst.

Dit zijn mijn 4 favorieten, maar natuurlijk kun je hier zelf ook even een kijkje nemen.

For her

Normaal houd ik niet zo van kleurstenen in sieraden, maar deze blauw/paarse agate steen is zo subtiel verwerkt dat ik spontaan verliefd werd op de collectie. Stoer maar chique.

BUDDHA TO BUDDHA BEN XS STONE BRACELET BLUE LACE AGATE

BUDDHA TO BUDDHA RING CHAIN STONE BLUE LACE AGATE

For him

Stoer en sexy. De zwarte details in de sieraden zijn tof. En laten we welwezen, is mijn Spanjaard niet éxtra knap met deze sieraden om?

BUDDHA TO BUDDHA – KETUT DOUBLE STONE BRACELET ONYX

BUDDHA TO BUDDHA – KETUT RING STONE ONYX

Kans maken op 2 ringen uit de nieuwe collectie? Dat kan!

You are my buddha to my buddha. Tag jouw “Buddha” onder de foto op mijn Instagram en win samen met je vriend(in) twee ringen van de prachtige nieuwe collectie van @officialbuddhatobuddha. Je maakt extra kans door óók een reactie hier onder het artikel achter te laten.

Welk is jouw favoriet?

Liefs,

Lau

Dit vind je misschien ook wel interessant: