Een brownie gemaakt van bruine bonen? Wat? GADVER! Is het eerste wat in mij opkwam. Toch nam ik de proef op de som. Het zag er namelijk wel verrukkelijk uit op het plaatje. De bruine bonen brownies zijn één van de recepten uit het ‘Foodness Fastfood’ kookboek, een boek vol heerlijke, simpele en vooral snelle recepten. Ik ben altijd al fan geweest van de receptjes die te vinden zijn op Claartje haar website www.foodness.nl, en was dan ook maar al te enthousiast toen ik hoorde dat zij haar eerste E-Book had uitgebracht. Daar moest ik even in rondsnuffelen, en natuurlijk ook een paar van de recepten proberen.En zodoende, ging ik aan de slag met één van de recepten uit haar nieuwe kookboek. Omdat ik erg benieuwd was naar het naar mijn mening nogal vreemde receptje met bruinen bonen, is dat dan ook degene die ik vandaag met jou deel. En lékker dat het was! Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder.

DSC_0115 (2)

HEALTHY BROWNIE 
Het Foodness Fastfood boek bestaat uit 25 (!) gezonde recepten die binnen 20 minuten te bereiden zijn. Soms, in het geval van de brownies bijvoorbeeld, komt er nog wat oventijd bij, maar that’s all. Ook dit receptje was super simpel te maken en stond binnen 5 minuten in de oven. In het begin was ik nog wat sceptisch over de ingrediënten, maar man wat bleek dat onnodig te zijn. De brownie, die goed is voor twee personen, at ik lekker helemaal in mijn eentje op. Vult trouwens wel enorm. Maar hè, het is immers bijna kerstmis, en dan mag je jezelf verwennen. Zelfs al is dat door middel van een tweepersoons brownie te eten als lunch. Hij was bovendien gezond, dat maakt het al wat meer verantwoord, toch?

Ingrediënten & Bereidingswijze (voor 2 personen)
Het resultaat? Verrukkelijk. Ik ben dan ook nogal tevreden over hoe mijn huge brownie de oven uitkwam. Fotogeniek dat hij was! Zelf heb ik er nog wat walnoten en bijenpollen aan toegevoegd. Een extra laagje honing is echter ook lekker, wees creatief en kijk wat jij het lekkerst vindt!

Foodness

FOODNESS FASTFOOD KOOKBOEK
In het e-book kun je werkelijk alles vinden: van ontbijt, lunch en diner tot de lekkerste tussendoortjes. Denk hierbij aan een gezonde chiapompoen pudding tot een vegan appeltaartje, maar ook hartige recepten zoals een Mediteraans stamppotje tot super simpele kipkerrie. Onder het motto ‘Omdat tegenwoordig niemand tijd heeft om uren in de keuken staan!’ zijn alle recepten in dit kookboekje in principe binnen 20 minuten te bereiden. Je kunt het e-book (29 pagina’s vol lekkers!) aanschaffen voor slechts  €8,95 in de webshop, hier.

Ga jij deze gezonde brownies proberen?

Volg Runninglau ook via Twitter, BloglovinTumblrInstagram en Facebook of schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Liefs,

Lau

Laura

Written by 

Op mijn blog wil ik je laten zien hoe mooi het leven eigenlijk wel niet is, hoe je het beste uit jezelf kunt halen en je vooral je stimuleren je dromen te durven volgen. Life is good!

    Find more about me on:
  • facebook
  • linkedin
  • youtube