EINDELIJK mogen we het jullie vertellen! Ik kijk al een tijdje uit naar het artikel van vandaag omdat niet alleen ik maar ook jíj een grote rol zal spelen in deze samenwerking. Na de marathon van Amsterdam heb ik enorm veel vragen gehad over een eventueel #teamrunninglau en de mogelijkheid weer met een groep te rennen. Mocht jij je hetzelfde afvragen, dan heb ik goed nieuws voor je. Lees gauw verder!

Dit jaar ga ik samen met twee te gekke meiden (lees: @annemerelcom & @fitwithmarit!) & Subway restaurants een gloednieuw avontuur aan. Een rennend avontuur, welteverstaan! Gedurende heel 2017 zullen wij naar verschillende steden in Nederland gaan om samen met jou in totaal 9 runs te rennen! Daarnaast maak je ook kans om met ons te gaan trainen, wat wij natuurlijk ook weer héél gezellig vinden. Dat betekent: runs, fun, meet & greets en heel veel lekkere broodjes!

Ieder doen we 3 runs, waarbij wij in totaal 9 startbewijzen per run mogen weggeven. Zo staan voor mij de Vredesloop in Den Haag (10K), de CZ Tilburg 10 Miles en de (halve) marathon van Eindhoven op de planning. En daar heb ik superveel zin in!

De inschrijvingen voor de eerste run zijn al open, een run met Marit die je niet wilt missen. Hier kun je je inschrijven.

Wil je met ons mee rennen? Houd dan mijn blog en socials goed in te gaten!

Kan ik op jou rekenen?

Liefs,

Lau