Zo. Terwijl je vorige artikel nog niet verwerkt hebt, heb ik diréct alweer een nieuw artikeltje voor je dat ik met je wil delen vandaag. Tsja, typisch weer Lau: all or nothing, right? Zoals je op Instagram al kon zien was ik twee weken terug te gast bij misschien wel één van de liefste zusters die ik ken: the Healthy Sisters! We maakten samen een heerlijk, gezond & hártig taartje waar ik mijn vingers bij opgegeten heb. Echt, zó makkelijk en lekker! Hier kun je de video terugvinden, maar voordat je dat doet, raad ik je sterk aan nog een stukje verder te lezen:

IMG_0153

´Wij zijn Najima en Rachida Kharbouch en samen vormen wij het duo Healthy Sisters. Wij zijn sinds 2014 de eerste healthy Nederlandse Marokkaanse bloggers in Nederland. In november 2015 zijn we het eerste YouTube kanaal gestart die Marokkaanse gerechten in een gezonder jasje steken.

Ruim 4 jaar geleden is bij ons de welbekende knop omgegaan. Samen vielen wij 50 kilo af. Sindsdien is het onze levenswijze en zijn we net als Laura fanatieke hardlopers. Samen met Laura hebben we een heerlijk gerecht gemaakt dat zowel op de  Spaanse als Marokkaanse keuken geïnspireerd is.

Hierbij het recept en voor instructies kun je een kijkje nemen op onze YouTube kanaal. Onder aan dit artikel vind je de video van het recept. We zijn te vinden onder de naam, hoe verassend, Healthy Sisters!´

IMG_0146

IMG_0142

Wraptaart met Marokkaanse/Spaanse invloeden:

600 gram garnalen

400 gram champignons

Halve courgette

2 paprika’s

4 tomaten

1 rode ui

Bosje peterselie

1 El ras El Hanout

1 El keltisch zeezout

Scheutje olijfolie

Volkoren tortillas

Voor de topping:

30+ geraspt kaas

Hopelijk zullen jullie bij het maken ervan net zoveel plezier hebben als wij hebben gehad maar vooral dat je culinair geniet!

Video recept

Liefs,

Healthy Sisters