Friday favourites. Kort, maar leuk, en dat is precies wat we willen op de langverwachte vrijdag. Een mooie manier voor de chaotische Lau om elke week minstens één momentje stil te staan bij de mooie dingetjes in het leven. Daarom deel ik elke vrijdag mijn favoriete momentjes van de week met jou!

Captura de pantalla 2016-06-17 a las 0.33.13

 1. Favourite lunch: broodje ei

  Ik heb van die periodes dat ik dagenlang hetzelfde havermout-ontbijtje maak, of juist van die periodes waarin ik elke middag sta te experimenteren met de raarste fancy gerechten in de keuken. Ik heb óók wel eens fases waarin ik weer helemaal back-to-basic ga en intens kan genieten van de meest simpele combinaties. Zoals nu bijvoorbeeld! De afgelopen week was een broodje gebakken ei mijn favoriet tijdens de lunch. 3 geroosterde volkoren boterhammen en daarbij één, twee of zelfs drie lekker(e) gebakken eitje(s). Ik bak de eieren in ´Smart Cooking Spray´, waardoor de maaltijd weer ietsje lager in calorieën zit. Bovenstaande bordje bevat zo´n 492 calorieën, vult goed én is lekker. Perfect voor de lunch!

  13412019_1344334802261350_3252777831615916259_o

 2. Favourite happening: Thirsty Thursday

  Heb ik dit al specifiek met jullie gedeeld? Volgens mij niet! Bij deze dan. Sindskort zit ik aangesloten bij de tofste YouTube agency van allemaal: Social 1nfluencers! Na zelf door de agency uitgenodigd te zijn op kennismakingsgesprek maak ik inmiddels al enkele maanden deel uit van de S1-Family. Het was dan ook een dikke vette eer om van zo´n bureau (waar vooral grote YouTubers aangesloten zitten zoals Beautygloss, Jiami, DforDazzled, etc) te horen dat ze ´potentie´ in mij zien. Jiehoe! Nou moet ik er zelf nog achterkomen wat dat precies voor mij inhoudt, maar dat even terzijde. Naast het feit dat het dus gewoon enorm gaaf is, brengt het ook heel veel gezelligheid met zich mee! Eens in de zoveel tijd komen we samen voor een meeting of networkborrel, zoals afgelopen donderdag het geval was. Een ´mini´ festival bij ´t Noorderlicht Café in Amsterdam. Wat een hip tentje. Wat een fijne muziek. En wat heb ik gelachen! Het leukste vind ik nog wel de diversiteit aan YouTubers. In de vlog van aankomende zondag zul je heel wat verschillende genres tegenkomen. Wie weet zit er een nieuwe favoriet bij! ;-)

  Captura de pantalla 2016-06-17 a las 0.38.36

 3. Favourite item: Crivit hardlooptop

  Zie je de top die ik aanheb op de foto hierboven? Ja? Vind je ´m ook zo leuk? Nou, dan heb ik goed nieuws: hij is spotgoedkoop! Een paar weken terug ontving ik een pakketje van de nieuwe sportcollectie bij de Lidl genaamd ´Crivit´, maar ik had tot op heden nog niet de kans gehad deze ook daadwerkelijk te testen. Tot afgelopen woensdag dus! Bij ´t aandoen van de top moest ik daadwerkelijk even dubbel checken of dit wel echt van de Lidl kwam. Dat zo iets goedkoops zó fijn kan zitten. Koopjes: i luv it.

  adjg

 4. Favourite feeling: iemand een glimlach bezorgen

  Na mijn persoonlijke brief aan Viora afgelopen maandag sloeg mijn telefoon op hol. Er stroomden daadwerkelijk zó veel reacties binnen op alle social media kanalen, dat zelfs ík me overwhelmed voelde. Sindsdien heb ik veel contact met Viora en laat deze unicorn ook weten hoe fíjn en speciaal ze het wel niet vindt dat iedereen de tijd en moeite neemt een reactie achter te laten onder mijn brief. Zo lief! Als extra opkikker heb ik Viora diezelfde dag nog een verrassingspakketje toegestuurd met o.a. Nikes, tops, thighs (ze staat immers bekend als ´t meisje in de sportkleding, in het ziekenhuis ;-)) en wat lekkere drankjes en repen. Een kleine moeite voor de één, een grote betekenis voor de ander. We zouden allemaal (ik ook!) eens wat bewuster dingen moeten doen voor een ander. Daar wordt de wereld gelukkiger van!

  Glamour-42

 5. Favourite moment: on stage

  Man man, nóg stuiter ik na van de geweldige dag die ik afgelopen zaterdag heb gehad. De Glamour Health Challenge 2016 was één groot succes. Wat een mensen, wat een vibe, wat een toffe activiteiten! Heel gaaf om zoveel van jullie te hebben ontmoet. Het was voor mij overigens een extra spannende dag, namelijk de dag van mijn eerste echte (mini)podium momentje. Na een knallende intro van Nike NTC trainers Larz & Chris was het aan mij de beurt. ´Hallo ALLEMAAL!´ schreeuwde ik door de microfoon. Dat was dan ook het enige wat ik me nog goed kon herinneren. Het zal de adrenaline zijn, maar wat ik verder heb gebrabbeld zou ik je niet na kunnen vertellen. Gelukkig ben ik naast een blogger tegenwoordig óók een YouTuber (of doe ik alsof) en laat ik nou nét mijn vlogcamera vast hebben gehad. Achteraf kon ik dus alles lekker terugluisteren! Hoe het evenement verder verliep zul je tevens terugzien in de vlog van zondag a.s. Ben jij er volgend jaar bij?

Wat was jouw ultieme favoriet deze week?

Liefs,

Lau