Friday favourites. Kort, maar leuk, en dat is precies wat we willen op de langverwachte vrijdag. Een mooie manier voor de chaotische Lau om elke week minstens één momentje stil te staan bij de mooie dingetjes in het leven. Daarom deel ik elke vrijdag mijn favoriete momentjes van de week met jou!

DSC_0038

 1. Favourite eiwitreep: Clean Protein Bar – White Chocolate Chunks

  Soms moet ik lang nadenken over mijn favorieten van de week. Andere keren heeft het bedenken van mijn faves slechts een mili-seconde van mijn breincapaciteit nodig. Zoals deze week, bijvoorbeeld! Op de absolute nummer één staan namelijk de nieuwste clean protein bars van Body & Fit. Zoals je weet ben ik GEK op de clean protein bars. Toen er dan ook een nieuwe smaak op de markt kwam sprong ik een gat in de lucht. Zouden deze dan echt de originele kunnen evenaren? Toen ik de verpakking opende verbaasde ik me over de kleur. Zwart? Met witte chocolade brokken? Oreo-like! Come to me, baby! De smaak bleek ge-wel-dig te zijn. Sindsdien zijn we niet meer te scheiden. Hier verkrijgbaar.

  Latest design

 2. Favourite thing to do: ontwerpen

  De laatste tijd valt het me steeds meer op dat eigenschappen die ik als kind al had, nu weer in me naar boven komen. Als kind zat ik bijvoorbeeld uren aan tafel te tekenen en bouwde ik op mijn 7e een website (en nee, dat was niet via zo´n website-site) in HTML taal. Ik ben altijd al gek geweest op ontwerpen, creëren, schrijven, tekenen, knutselen.. Zo´n beetje alles waar creativiteit bij komt kijken! De laatste tijd komt mijn vriend Antonio dan ook steeds vaker naar me toe wanneer hij een design voor z´n business nodig heb. Afgelopen week kwam hij met de vraag of ik voor een vriend van hem een poster kon ontwerpen voor het feest dat eraan zit te komen in Málaga. Nog geen uur later had ik met wat aanpassingen hier en daar bovenstaand ontwerp ontworpen. They love it, I love it, iedereen happy! Zó belangrijk om dingen te doen waar je gelukkig van wordt!

  IMG_0715

 3. Favourite shoe: de nieuwe Airmax

  Sorry Antonio, maar ik ben verliefd geworden op een ander. We ontmoette elkaar voor het eerst op donderdagmiddag 9 juni en sindsdien kan ik ze niet meer uit mijn hoofd krijgen. De tofste AirMax tot nu toe, als je het mij vraagt. Ze zitten als gegoten én stelen de show. What else could you ask for? Wat vind jij?

  IMG_0716

 4. Favourite lunch: tuna, baby!

  Heb je wel eens een knapperig, donker meergranenbroodje met tonijn, mayonaise, ketchup, peper, zout & tomaat geprobeerd? Nee? Waarom niet? Ga als de wiedeweerga aan de slag! Met deze lunch heb je de rest van de middag een verzadigd gevoel én ben je lekker verantwoord bezig. Zo simpel, zo lekker!

  IMG_0714

 5. Favourite moment: het geven van cadeautjes!

  Ik vind het geven van cadeautjes nog leuker dan het ontvangen. Hoe gaaf is het als je een lach op iemands gezicht kan toveren? En dat deed ik afgelopen maandag, bij thuiskomst na mijn reisje naar Spanje. In de Nike Factory in Málaga (Plaza Mayor) zag ik een paar flitsende Nike Running´s liggen voor maar 59 euro. Wetende dat mijn fanatiek sportende vader na een jaar met de Pegasus weer toe was aan een nieuw paar babies, kon ik deze natuurlijk niet laten liggen. En blij dat hij was!

Wat was jouw ultieme favoriet deze week?

Liefs,

Lau