Friday favourites. Kort, maar leuk, en dat is precies wat we willen op de langverwachte vrijdag. Een mooie manier voor de chaotische Lau om elke week minstens één momentje stil te staan bij de mooie dingetjes in het leven. Daarom deel ik elke vrijdag mijn favoriete momentjes van de week met jou!

13332802_10206914305836299_1949124280593051278_n

 1. Favourite city: Sevilla

  Nooit eerder was ik in deze stad geweest. Zelfs ondanks de gunstige ligging (lees: vlakbij Córdoba) was ik simpelweg nooit echt in de verleiding gekomen om m´n tas te pakken en die kant op te reizen. Wellicht omdat ik er bij voorbaat al vanuit ging dat geen één stad in Andalusia Córdoba zou kunnen evenaren. Naïef. Heel naïef. Maandag heb ik namelijk de beste tijd van mijn leven gehad in deze stad! In m´n eentje trok ik samen met mijn city guide app erop uit om de boel te verkennen. Een stad zo mooi als Sevilla, die zie je zelden. Omdat ik zó onder de indruk was heb ik video beelden geschoten die volgende week in een aparte video online zullen komen. Viva Sevilla!

  IMG_6720

 2. Favourite moment: trying on dresses

  Eind juli staat er iets heel spannends op de planning, iets waar ik me inmiddels al maanden op verheug. Op 27 juli worden we met z´n allen verwacht op de bruiloft van Antonio´s broer, Juanma. Het hele feest zal beginnen in Bujalance, het dorp, waar de ceremonie gehouden zal worden en waarna we vervolgens doortrekken naar Córdoba voor het feest.

  Het gaat er in zijn ouderwetse dorp allemaal nóg formeler aan toe dan hier in Nederland en dat maakt dan ook dat ik er nu al een tikkeltje zenuwachtig voor ben. Toen Antonio zijn zus mij voor het eerst meenam op zoektocht naar ´de perfecte jurk´ (iets wat van mij, als familie, wordt verwacht) en zij vervolgens een jurk aanschafte van 900 euro, kreeg ik bijna een hartstilstand. 900 euro voor een jurk! En ik ga niet eens trouwen!´Wees gerust, er zijn ook goedkopere winkels´. Zei Irene me toen, waarna ze me naar de goedkopere winkels bracht. Inmiddels heb ik ook al heel wat van die ´goedkopere´ winkels bezocht, waarbij de prijs ligt rond de 500 euro, en heb ik me er maar bij neergelegd. Nu zal ik shinend op de bruiloft verschijnen ook! Die perfect dress heb ik nog niet gevonden, maar ik ben in ieder geval wél heel excited. Jiehoe!

  Captura de pantalla 2016-06-02 a las 20.41.56

 3. Favourite happening: in de Kruidvat & op TV!

  De kans is groot dat je me onlangs al ergens voorbij hebt zien flitsen. Is het niet in de winkels, dan is het wel op tv in de Kruidvat reclame. Zelfs al heb je helemaal geen trek in mijn gezicht op je beeldscherm (kan ik me namelijk retegoed voorstellen, al helemaal als je me al op YouTube, Instagram, Facebook en de website volgt) is er moeilijk aan te ontkomen. Ik sta namelijk samen met de toppers Marit en Francien voor Maybelline NL door heel Nederland in de winkels staan met mijn favoriete sportproof essential! Een droom die uitkomt. Heb jij ons al gespot? Let me know!

  IMG_0873

 4. Favourite gezelschap: Antonio

  Lachen, liefhebben, huilen en ruzie maken. We doen het allemaal. Ondanks dat ik op het moment last heb van een eeuwigdurend virus en hoge koorts, is er niets fijners dan weer bij diegene te zijn die me altijd wel een lach op m´n gezicht weet te laten toveren. Omring je met mensen die je gelukkig maken. Het maakt je compleet!

  IMG_0749

 5. Favourite cheat: pasta carbonara by Lau

  Ok. Mocht je nog een cheatmeal op de planning hebben staan deze week, of heb je je cheatmeal al verorberd maar heb je gewoon een ·”%”& zin in pasta, dan moét je dit receptje proberen. De énige echte reden dat Antonio namelijk bij zo´n raar persoon als ik ben, is omdat ik verdomd lekkere pasta carbonara maak. Wees gerust, don´t worry, zo gierig ben ik ook weer niet. In de vlog van zondag a.s. deel ik namelijk in minder dan één minuut het goddelijke receptje met je. Beloof je me dat je het gaat proberen?

Wat is jouw ultieme favoriet deze week?

Liefs,

Lau