Friday favourites. Kort, maar leuk, en dat is precies wat we willen op de langverwachte vrijdag. Een mooie manier voor de chaotische Lau om elke week minstens één momentje stil te staan bij de mooie dingetjes in het leven. Daarom deel ik elke vrijdag mijn favoriete momentjes van de week met jou!

IMG_0687

 1. Favourite gadget: gorillapod

  Na menig famous YouTuber hiermee gespot te hebben was ik al aardig nieuwsgierig geworden. Anthony raadde het mij ook al vanaf onze eerste samenwerking aan. Toen Lienke echter uit het niets óók met zo´n gekke dildo-look-a-like camerastandaard aan kwam zetten was ik het zat: ik moét ook zo´n ding hebben. Nét op tijd voor mijn reisje naar Spanje bestelde ik het speeltje bij CoolBlue en ontving ik hem de ochtend van vertrek. Nu ik hem eenmaal heb, begrijp ik de hype helemaal; je kunt de gorillapod precies verbuigen zoals je wilt. Dat betekent dus óók om random lantaarnpalen of sportschoolmachine´s. Plús het vlogt een stuk fijner, wanneer het is alsof je arm dubbel zo lang is. Top!

  IMG_0688

 2. Favourite moment: it was a pain in the ass

  Eigenlijk is dit alles behalve leuk, maar zo gaat dat met genante situaties; eerst een pain in the ass, maar achteraf ineens de anekdote die nog jaren lang op verjaardagen verteld wordt. Nou, ik had er dus ook zo één, afgelopen woensdag. Met om 17:35 mijn vlucht naar Spanje gepland kreeg ik diezelfde ochtend ineens een buikgriepje te pakken. Of ach, laat ik er ook maar niet omheen draaien: ik had last van spontane schijteritus. En nee, dat kwam niet van de zenuwen. Zie dan maar eens een vliegtuig in te gaan. Bij alles wat ik at werd ik kots- en kótsmisselijk en wanneer ik moest dan moest ik. Man man man. Wat is dát hinderlijk! In paniek ben ik op de racefiets naar de apotheek gesjeezd (2 uur voor vertrek!) om een goede dosis van die gekke pilletjes te kopen. Alsof je van die zwarte blokjes kool eet. 4 pilletjes later en een goedgeknepen vlucht verder, but I survived. Nou moe. Ik heb nu nog last van de pilletjes, krijg je lekker het tegenovergestelde effect. Maar hey, het heeft gewerkt! De meest genante en meest oncomfortabele 3 uur uit mijn leven. Zul je overigens ook net zien dat je, terwijl je normaal áltijd naast het gangpad zit, deze keer tussen twee flinke mensen wordt gepropt. Noem me gek om dit tussen mijn Friday Faves te zetten, maar zo achteraf gezien vind ik het redelijk hilarisch. Heb ik weer!

  IMG_0689

 3. Favourite lunch: Antonio´s tower

  Schrik niet van de titel. Ok. Terug naar het verhaal: dat Antonio niet tot de Hennie-havermoutjes behoort was al duidelijk. Wat zeg ik, hij behoort eerder tot de Piet-beweegt-zich-niet´s. Toen Antonio gisteren voorstelde de lunch te bereiden na een lange dag werk, zei ik daar geen nee tegen. Het resultaat was alleen een tikkeltje.. ´Anders´ dan verwacht. Meneer had een soort enorme toren van hamburgers gemaakt en zette deze dan ook met trots gezicht voor me neer. ´Graag gedaan!´- met bigsmile. Hoe kun je dat nou weigeren? Maar hey, het is Antonio: een gezonde creatie van een hamburger had dan ook uitermate raar geweest. En ik moet toegeven: deze Antonio tower was héérlijk. You win, darling.

  IMG_0691

 4. Favourite DoorMeal: Tempting Shoarma

  Luid de klokken, bel je vrienden, vertel het aan je ouders: ik heb afgelopen week zowaar een nieuwe DoorMeal geprobeerd. Al maanden heb ik last van verlatingsangst en durf ik niets anders te bestellen dan mijn geliefde ´Too Much Crisp To Temph´. En dan het liefst in portie L, zodat we éxtra lang van elkaar kunnen genieten. Toen ik echter afgelopen week het verschrikkelijke nieuws kreeg dat -hou je hart vast- de ´Too Much Crisp To Temph´ uitverkocht was, had ik geen andere keus. Ik moest een andere DoorMeal bestellen. Mijn Tempeh-loving maag koos spontaan voor de DoorMeal shoarma, die ook gemaakt is van tempeh. En MAN. Die was lékker! Het spijt me zeer, ´Too Much Crisp To Temph´, maar ik ga je in te toekomst vaker omruilen voor deze nieuwe kanjer.

  IMG_0690

 5. Favourite outfit: H&M

  Zoals je in de vlog van aankomende zondag zult zien (mini shoplog!), heb ik de H&M afgelopen week leeggehaald. En flink ook. Hoewel ik soms echt niéts kan vinden bij de H&M, zijn er ook tijden dat ik álles wel wil hebben. Nu dus. Één van de gescoorde outfit was bovenstaand jurkje. Ben heel benieuwd wat je van de andere outfits vindt. Laat je het me weten aankomende zondag?

Wat was jouw ultieme favoriet afgelopen week?

Liefs,

Lau