Friday favourites. Kort, maar leuk, en dat is precies wat we willen op de langverwachte vrijdag. Een mooie manier voor de chaotische Lau om elke week minstens één momentje stil te staan bij de mooie dingetjes in het leven. Daarom deel ik elke vrijdag mijn favoriete momentjes van de week met jou!

Captura de pantalla 2016-03-30 a las 20.42.56

 1. Favourite run: 20 kilometer!

  Dat ik het nog in me had, was me een wonder. De laatste ´lange´ afstand die ik gelopen had was tijdens de Amsterdam halve marathon van 2015. Zoals elke week/2 weken probeer ik langzaam maar zeker mijn kilometers op te bouwen. Dat ik deze week weer een ´langere´ run op de planning had staan was duidelijk. Maar zo lang? En met hellingen? Dat hadden mijn hardlooptenen nooit durven dromen! Vooral door de tempetatuur (zo´n 25 graden met zon) en de hellingen (14 kilometer hellingen, 6 kilometer over de boulevard van Fuengirola) was het een behoorlijke uitdaging. Omdat ik geen drinken bij me had (nogmaals: dit was het plan helemaal niet!) besloot ik na 12 kilometer een pit-stop te maken bij een natuurwinkeltje in Fuengirola. Een ijskoud flesje kokoswater gaf me niet alleen een heerlijk verfrissend gevoel, de suikers zorgde ook voor een flinke boost. ´I am going to do THIS!´ dacht ik blij terwijl ik de overwinning al voor me zag. Het 20 teken geeft gewoon een kick, geen 19,9 die het bij het gevoel haalt dat de 20 geeft. Misschien heeft al het hardlopen me een beetje gek gemaakt, maar that´s okay. Ik ben een trotse hardloopfreak ;-).

  Captura de pantalla 2016-03-30 a las 20.44.22

 2. Favourite feeling: kracht

  Afgelopen zondag was het weer zover: de maandelijkse PBP meting. Na 3 maanden Personal Body Plan was ik tegelijkertijd verbaasd, trots en een tikkeltje teleurgesteld. Gemixte feelings, waar ik niet helemaal zeker van was en ben hoe ik ze moet opvangen. Ik ben aangekomen en dat is goed, dat was ook mijn plan. Toch zijn daarbij mijn centimeters a.k.a. mijn ´omvang´ niet helemaal zoals ik ze voorgesteld had op sommige plekken. Één ding is zeker: ik ben sterker geworden, en goed ook. En dat is iets, waar ik hoe dan ook trots op ben. Volgende week plaats ik een eerlijk en open artikel met de stand van zaken, mijn progressie en mijn metingen na 3 maanden PBP. Stay tuned!

  IMG_3737

 3. Favourite place: Benalmádena

  2 maanden terug liet ik jullie al in een diary weten dat Antonio verhuisd is voor zijn werk, van Córdoba naar Málaga. De afgelopen 2 keer dat ik in Spanje verbleef verbleven we in het gigantische huis van een vriend, terwijl Antonio opzoek ging naar het perfecte stekkie. Inmiddels is die gevonden, in Benalmádena, een dorp in Málaga! Het appartement is klein maar fijn en de ligging is geweldig: nog geen 200 meter van het strand, een supermarkt (Mercadona) om de hoek, en een gedeeld zwembad voor de warme zomerdagen. Ik ben verliefd, en kan niet wachten tot ik hier na mijn studie nog véél meer kan gaan verblijven. Mocht alles goed gaan, dan is dat namelijk het plan: we kunnen niet wachten vaker samen te zijn, zoals je zult begrijpen. Hier ga ik later nog meer op in, het betekent in ieder geval heel veel tof film- en blogmateriaal. En wellicht zonnige events waar jullie ook profijt bij hebben ;-) Proost op de toekomst!

  Captura de pantalla 2016-03-30 a las 21.11.30

 4. Favourite Youtuber: Supreme Banana

  De laatste maanden ben ik zelf enorm actief op Youtube. De ´kunst´ van het produceren en films maken begin ik eindelijk een beetje onder de knie te krijgen en blijk ik zelfs mínstens net zo leuk te vinden als het schrijven. Verwacht dus nog maar héél veel video´s! ;-) Dat ik zelf actiever ben geworden op YouTube heeft een nieuwe hobby met zich meegebracht: het volgen van andere YouTubers! Op het moment ben ik enorm fan van Cami, beter bekend als ´Supreme Banana´. Deze super toffe chick vlogt en maakt video´s met betrekking tot het veganisme, positiviteit, beauty & lifestyle. Zelfs als niet-vegan vind ik er geweldig. Ben benieuwd wat jij vindt!

  IMG_3661

 5. Favourite outfit: casually chique

  Hoewel ik een groot deel van mijn leven doorbreng in sportkleding, comfortabele outfits en stinkende Nikes, is ´normale´ kleding ook een groot hobby van me. Lekker optutten na een heavy workout en douchebeurt, fijner bestaat er niet! Mijn favoriete outfit van afgelopen week was dan ook bovenstaande combi: casual, chique. De plateau schoenen maken het enorm comfortabel, de broek zit als gegoten en de top geeft net de touch die het wat ´netter´ maakt. Schoenen gescoord in een vintage boutiekje in Córdoba, broek van Pull & Bear en de top ligt al zo lang in mijn kast op me te wachten dat ik begot niet meer weet waar die vandaan komt. Hihi! Meer stiekem fashion-fans onder ons?