Friday favourites. Kort, maar leuk, en dat is precies wat we willen op de langverwachte vrijdag. Een mooie manier voor de chaotische Lau om elke week minstens één momentje stil te staan bij de mooie dingetjes in het leven. Daarom deel ik elke vrijdag mijn favoriete momentjes van de week met jou!

Avo

 1. Favourite lunch: avocado bowl

  Een jaar terug was ik helemaal ondersteboven van dit ultra simpele maar lekkere maaltje. Wat zo fijn is aan dit bordje vol geluk is dat  het vult maar enórm laag in calorieën zit. Ideaal voor die dagen dat je per ongeluk om 09:00 ´s ochtends in de Mac Donalds bent beland of de taart van je oma in één keer achterover hebt geschoven. Het receptje vind je hier. Binnen 5 minuten staat het op tafel!

  IMG_0447

 2. Favourite person: MOM!

  Een half jaar geleden raakte mijn moeder geblesseerd aan haar arm waardoor ze niet meer naar de sportschool ging. Van het één kwam het ander en voor ze het wist was de motivatie weggezakt. Uit eigen ervaring weet ik dat die stap om weer opnieuw te beginnen enorm groot is, maar zodra je hem hebt genomen, je zo weer de oude bent. Gisteren nam ze de ultra-stoere-toffe beslissing om naar de sportschool te gaan en vroeg ze mij daarbij mee. We hebben langer dan een uur keihard staan trainen, ploeteren en zweten.. She is back in the game. Go get it mom!

  comaprison

 3. Favourite comparison: 2014 vs. 2016

  Je weet hoogstwaarschijnlijk mijn aankom-verhaal en kunt het inmiddels misschien zelfs dromen, maar toch blijft het af en toe fascinerend om het verschil te vergelijken. Zo kwam ik tijdens het schrijven van mijn raceverslag van de Zandvoort Circuit Run een foto uit 2014 tegen. Zet die eens naast die van 2016.. En die 10 kilo is niet te missen! Ik lijk op de linkerfoto wel een magere Keniaanse loper (maar dan zonder de snelheden) mijn armpjes zo dun als mijn enkels, waar  ik dit jaar eindelijk met wat ´vorm´ over de finish kom. Niet alleen meer vorm, maar ook sneller en krachtiger! Na het derde meetmoment van Personal Body Plan zal ik een uitgebreide update plaatsen. Mocht je dus nog vragen hebben, stel ze dan vooral!

  Captura de pantalla 2016-03-23 a las 16.54.36

 4. Favourite pallete: the blushing nudes

  ´Hey hey Lau, kalm aan, dit is toch geen beauty blog!´ – I know guys, I know. Maar het is wél een persoonlijk blog en laat ik nou net persoonlijk helemaal gek zijn van make up. Ik zeg altijd: had sporten niet de leidraad geweest, dan was het zeker make-up geworden. Uren ploeteren voor de spiegel, ik vind het heerlijk! Helemaal nu ik weer van die afschuwelijke wimpers verlost ben en overal goed bij kan (zo erg was het dus met me) heb ik er weer extra plezier in. Mijn favoriete shades van het moment zijn die van het nieuwste pallete van Maybelline, genaamd ´the blushing nudes´. Heel subtiel en niet too-much. I love it!

  IMG_3465

 5. Favourite cheat: zelfgemaakte bonbons

  Afgelopen weekend betrapte ik me op een enorme snaai-trek. Om mezelf ervan te weerhouden heel de voorraadkast leeg te eten, besloot ik lekker naar de supermarkt te gaan en zelf iets te bakken. Wanneer je namelijk bewust ergens mee bezig bent en tijd en werk erin stopt, waardeer je het ineens een stuk meer. Mocht je ooit dus een (vr)eetbui op voelen komen borrelen, kan ik je dit trucje zeker aanraden. It´s worth the try! Maar goed, op het internet kwam ik een receptje tegen om eigen bonbons te maken en ik besloot de uitdaging aan te gaan. Het is eigenlijk heel simpel: smelt de chocolade naar keus (ik heb pure chocolade gebruikt) ´Au Bain-Marie´, voeg vervolgens alles toe wat je hartje begeert (ik heb Whey Crispies & gedroogd fruit gebruikt), giet het mengsel in een chocoladevorm (te koop voor een euro bij de Action), zet het een nachtje in de koelkast en genieten maar!

Wat was jouw ultieme Friday Favoriet?

Liefs,

Lau