Inmiddels zijn de witte Body & Fit pakketjes een ware Instagram trend geworden en vliegen foto’s van andermans bestellingen je om de oren. Dat is overigens ook zo gek nog niet, want bestellen is enorm simpel. Als je voor 22:00 ‘s avonds besteld heb je het zelfs al de volgende dag in huis. Gevaarlijk ja, voor de mensen onder ons die wat koopgevoelig zijn. Mensen zoals ik. Maar goed, vroeger had ik een zwak voor het kopen van (hoge) hakken, en die verslaving staat inmiddels al een tijd stil. Het kopen van voedingssupplementen heeft nog een gezondheidsvoordeel ook en is bovendien een stuk goedkopere hobby, dus vind ik dat het best zo nu en dan mag. En dan helemaal als het kortingmarathon is bij Body & Fit (we love sale!). Mijn pakketje heb ik gisteren alweer besteld -jippie, die komt dus vandaag ergens binnen!- en omdat ik vaak de vraag krijg wat ik precies bestel bij Body & Fit, dacht ik, ik wijd er toch even een stukje aan. Nieuwsgierig naar mijn aankopen? Let’s have a look!

1. B&F Whey Perfection – Cookie & Cream – hier

Het is inmiddels geen geheim meer dat ik gewoon een echte ‘Cookie & Cream’ junk ben. Door mijn yoghurt, havermout, cake of gewoon simpelweg als smoothie: ik ben er helemaal gek op. Een essentieel item in mijn winkelwagentje!

10341441_833061773371419_474755536299931865_n

2. 9bar’s Nutty – hier 

Eerder schreef ik al een review over deze lekkere energie repen (100% naturel!).

10418231_824201797590750_719355469654591075_n

3. Smart bar’s delicious coconut – hier

Ik kan simpelweg gewoon niet zonder deze proteïne repen. Ze zijn laag in calorieën, makkelijk mee te nemen en gewoon enorm lekker.  Meer weten over dit product? Ook hier schreef ik al een review over.

4. Multi vitaminen women- hier

Sinds kort neem ik elke dag bij mijn ontbijt een multivitaminen pil. Met de koude herfstdagen op komst en verkoudheden en griepjes overal op de loer kan mijn weerstand wel een boost gebruiken.

5. Crunchy Peanut Butter – hier

Ik was al maanden helemaal weg van de naturel pindakaas van B&F, maar sinds de nieuwe ‘Crunchy’ versie te koop is is mijn gebruik drastisch toegenomen. Ik doop nog net niet mijn vinger in de pot (oké, ik geef toe, wel eens gedaan…) en eet het liefst de hele dag door pindakaas. LEKKER!

6. Smoothie Mix – Coconut, chia, cacao – hier

Hoewel ik vroeger altijd met duizenden potjes stond de klooien, en dat op mijn vroege ochtend, voeg ik nu standaard elke morgen twee scheppen ‘smoothie mix’ aan mijn havermout toe. Want wie zegt dat deze perse voor smoothies bedoelt zijn? De mixen zijn ideaal wanneer je toch van een bite houdt in je havermout en niet 3 verschillende superfood verpakkingen wilt openen. Het zit namelijk allemaal samen in één mix, ideaal voor de luiaard (ik dus) onder ons.

7. Whey Crispy – hier

Dit product laat niet alleen direct je Instagram foto’s 10x beter uitkomen, het geeft ook nog eens een heerlijke bite aan je ontbijtje. Strooi wat Whey crispies over je maaltijd en genieten maar!

DSC_0487 (2)

8. Pindakaas poeder – hier

Dit product is pas net op de markt, maar ik ben al groot fan. Van de week kon je al een receptje vinden met het pindakaas poeder en tegenwoordig gooi ik het bijna elke dag door mijn ontbijt heen (ja, I know, ik gooi nogal wat door mijn ontbijt ;-)).

Waar bestaat de inhoud van jouw winkelwagentje uit?

Volg Runninglau ook via BloglovinTumblrInstagram en Facebook of schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Liefs,

Lau

Laura

Written by 

Op mijn blog wil ik je laten zien hoe mooi het leven eigenlijk wel niet is, hoe je het beste uit jezelf kunt halen en je vooral je stimuleren je dromen te durven volgen. Life is good!

    Find more about me on:
  • facebook
  • linkedin
  • youtube