Zoals je misschien wel weet, of wat eigenlijk niet te missen is na mijn ‘protein truth‘ blogpost van de week, voeg ik regelmatig proteïnerijke voedingssupplementen toe aan mijn dieet. Naast het feit dat ik dit doe om het herstel van de spieren te stimuleren vind ik het ook nog eens gewoon enorm lekker. Zo’n proteïnereep is net snoepen, en de shakes zijn nog lekkerder dan de standaard milkshakes van de Febo. Althans, de Cookie & Cream variant dan. De Smartbars behoren tot één van mijn favorieten repen, en toen ik dan ook zag dat deze in de aanbieding waren besloot ik er een artikeltje aan te wijden. Zoveel lekkers voor zo’n prijsje is namelijk zonde om te laten liggen.

Wat is de Smartbar?
De Smartbar is- zoals ik al vermeldde- een eiwitreep.  Een voordeel van de Smartbar is dat deze bijna geen suiker bevat (1.5gr suiker per reep) en laag in koolhydraten is. Dit in tegenstelling tot de meeste andere eiwitrepen. Daarnaast bevat de Smartbar slechts 153 kcal, wat ook weer in vergelijking met andere bars relatief weinig is. De meeste eiwitrepen bevatten namelijk al gauw zo’n 250 (!) kcal en een berg suiker. Met maar liefst 15 gram eiwit per reep is het een perfect tussendoortje voor de actievelingen onder ons.

Waarom ik zo gek ben op deze bars? Heel simpel! 1. Ze zijn omhuld met chocolade. 2. Er zit chocolade omheen. 3. Het buitenste laagje bestaat geheel uit chocolade.

Oké, flauw. Maar de bovengenoemde redenen zijn naar mijn mening al een geldig excuus. Naast het feit dat ik ze dus eerlijk waar ‘om te snoepen’ vind, zijn ze gemakkelijk om mee te nemen onderweg (zeg maar dag tegen de geplette beurse banaan in je tas) en vullen ze enorm goed! Perfect voor een hongerige hardloper als ik.

Normaal betaal je voor een doos à 12 stuks € 19,90. Op het moment zijn de Smartbars in de aanbieding voor slechts € 9,90 per doos! Je kunt de Smartbars hier bestellen.

P.S. mijn favoriete smaak is ‘Delicious coconut’.. Zonder twijfel ;-)

Wat is jouw favoriete smaak?
Volg Runninglau ook via BloglovinTumblrInstagram of Facebook!

Liefs,

Lau

Laura

Written by 

Op mijn blog wil ik je laten zien hoe mooi het leven eigenlijk wel niet is, hoe je het beste uit jezelf kunt halen en je vooral je stimuleren je dromen te durven volgen. Life is good!

    Find more about me on:
  • facebook
  • linkedin
  • youtube