Soms zie je van die hilarische plaatjes met tekst eronder -ook wel “memes” genaamd- rondzwerven op internet. Of je ligt onder de tafel van het lachen, omdat ze echt ontzettend grappig zijn, of je bent stiekem een beetje beledigt omdat het zó schaamtevol maar toch van toepassing is. Of beide. Zo kom ook ik geregeld deze “memes” tegen op Pinterest, Instagram en Twitter. Vandaag deel ik zeven memes die ik persoonlijk enorm grappig vind en waar ik me ook nog eens erg goed in kan vinden. En ik ben bijna zeker dat jij, als de awesome lezer, het met mij eens bent! Ready? ;)

fghj

‘Kom op, je kan ECHT wel mee!’

Als je denkt dat je dit probleem eerder hebt gelezen op één van mijn blogs: you’re right. Ik heb het namelijk al eens eerder genoemd in mijn aller eerste artikel en het blijft gewoon een opkomend fenomeen. Maar hey, de gym skippen? Jouw work-out skippen voor dat rosétje op het terras? Ik dacht het dus niet.

xcvbnm

Heaven on earth

Okay, goed. Je hebt dus tegen je vriend(in) gezegd dat je écht niet mee kan en toch echt die work-out MOET doen. Dan arriveer je in de fitnesshal. Maar niet gewoon een fitnesshal: een lege fitnesshal. HALLELUJAH! Is er iets fijner dan een gym helemaal voor jou alleen?! Volgens mij niet! Gerust rondhuppelen, tussen het squatten door een gek dansje doen om die brandende pijn uit je benen te krijgen, het kan gewoon allemaal.

yhn

The other side of the story

Of je arriveert bij je tweede thuis, de gym dus, en het blijkt knetterdruk te zijn. Tsja, dat kan ook gebeuren. Vooral studenten of mensen die vóór of na werktijd gaan hebben hiermee te maken. Maar goed, na lang wachten komt er ein-de-lijk een squat rek vrij, jij rent alsof je leven (of je glute) er vanaf hangt, en weet hem na een snoekduik dan eindelijk in beslag te nemen. YES! Na een paar warming-up strekoefeningen ben je er klaar voor, zakt naar beneden met een zware barbell op je schouderbladen en ja hoor: “Hey! Hoe is het?!”. Vaag door je muziek heen, hoor je iemand praten. Please, give me a break. Dit had jou nou nét NIET nodig.

oigf

Re-racking for real

Meerdere mensen, meerdere dumbbells of plates in gebruik. Heel logisch natuurlijk, maar het zou ook echt heel fijn zijn als die dumbbells weer op de goede plaats werden teruggelegd, voordat je met 2 kilo extra staat te zwaaien (en dat kan serieuze spierpijn veroorzaken, ouch). Of nog erger; andere gym-go’ers laten die de gewichten gewoon op de grond liggen en weglopen. Uhm, hallo? Ooit gehoord van manieren? Iets netjes terug leggen waar je het vandaan hebt gehaald, misschien?

oiugfcvbnku

The final finale

Eindelijk, eindelijk, ein-de-lijk pak je voor de allerlaatste keer die gewichten op. Dit is je laatste set, je laatste kans om nog even alles uit je te halen en dan ben je gewoon klaar. Die brandende pijn is dan je beloning. Of misschien je post-workout voedsel? Het kan allemaal, het enige wat jij weet is dat je een heel fout gezicht trekt bij de laatste herhaling. Heel fout.

xckjhg

Stop staring!

Heerlijk op je fietsje, op weg naar huis met een tevreden gevoel. Wat wil je nog meer?! Maar wat kijken al die mensen toch raar naar je… Nou ja, ze zijn vast jaloers op de gainz. Totdat je thuis in de spiegel kijkt. Holy shit, had niemand je dat kunnen vertellen? Make-up all over the place! Daarom keek die oh-zo-knappe jongen jou dus raar aan. Hm.

ijnbvg

Seriously too busy

Maar dan breekt het moment toch aan: die oh-zo-knappe jongen die je af en toe in de gym ziet, vraagt je mee uit! Kriebels, over kriebels. Maar wacht eens even.. Na enkele dates blijkt dat hij dus toch niet zo sportief was als gedaht. Hij drinkt wel erg veel.. En rookt.. En gaat toch niet zo vaak naar de gym als je vermoedde. Not fit? Sorry, not interested.

Kun jij je hierin herkennen of heb je misschien andere grappige memes gezien, waarvan je he-le-maal in een deuk lag? Let me know!
Liefs,

Nadieh

Nadieh Broekhuis, Student Blogger
www.lifecoveredinpeanutbutter.com

 

 

Dit vind je misschien ook wel interessant: