Morgen 07:00 begint mijn vlogmas serie op YouTube. Een maand lang krijgen jullie dagelijks een kijkje in ons leven en neem ik jullie overal mee naartoe! Kijk je mee? Je kunt je hier (gratis) abonneren. Ik hang al zo lang op de 25.000-27.000 abonnees, ik zou het geweldig vinden ooit de 30.000 te bereiken en jij kan daar bij helpen! 

De definitie van een goede dag

Terug naar gisteren. Ik besloot één van mijn favoriete gerechten te maken, welk ook nog eens één van de makkelijkste gerechten is. En daarmee heb ik meteen genoeg voor twee dagen! Dát is nou mijn definitie van een goede dag. Was als je het mij vraagt wel nodig, na de tegenvaller van die dag ervoor.

Hardlopen gaat ook weer lekker. Ik had even een kleine pauze na de halve marathon van Taipei, maar nu ben ik weer back on track met 3 nette runs per week. Daarnaast probeer ik één keer in de week wat oefeningen met lichaamsgewicht te doen en dat gaat me tot nu toe goed af. Het zijn verder geen lange afstanden of urenlange trainingen, maar ik train op het moment dan ook nergens voor. Heerlijk om gewoon te doen waar ik zin in heb. Maakt dat het leuk blijft!

De koekjestrommel

Ik moet zeggen dat ik mezelf positief verrast heb. Gisteren kocht ik een enorm leuke koektrommel in kerststijl inclusief kerstkoekjes voor op tafel in de woonkamer. Nou zou je dus denken dat dat de ultieme verleiding is en je dat niet wilt tijdens een 30 dagen gezond challenge.

Wonderbaarlijk is dat ik gister niet eens één koekje heb genomen. Voor mij staat zo een koektrommel echt voor gezelligheid bij de thee of koffie en dat is dan ook wanneer ik er één of twee neem. Gister ging Tony vroeg naar bed waardoor ik het niet “gezellig” vond alleen aan de thee en koekjes te zitten. Zelfbeheersing on point, Lau!

Zien jullie de kerstboom daar schitteren? Morgen 07:00 in de eerste #vlogmas zetten we hem samen op!

Eetdagboek 29-11-2018

Ik geef het eetdagboekje van vandaag en 7. Lekker, gezond (afgezien van het witte pistolletje, ze hadden bij de Carrefour Expres geen volkoren meer) en een prima dag. Me happy!

Foto van havermout met een beetje eiwitpoeder, amandelmelk, kaki, kaneel

09:00 Havermout met een beetje eiwitpoeder, amandelmelk, kaki, kaneel

Foto van 3 rijstwafels met pindakaas, jam, kaas

12:00 3 rijstwafels met pindakaas, jam, kaas

Foto van pistolet met tortilla Española en tomaat

15:00 Pistolet met tortilla Española en tomaat

Foto van twee grote kommen groentesoep met volkoren vermecelli

20:00 Twee grote kommen groentesoep met volkoren vermicelli en een kilo groenten (wortel, doperwten, snijbonen, aardappel)

Foto van Skyrr yoghurt met jam + twee crackers met kaas

23:00 Skyrr yoghurt met jam + twee crackers met een plakje kaas

Hoe ging het bij jou?

Liefs,

Lau