Gisteren was het perfecte voorbeeld van wat er gebeurt als ik te druk ben met werk: ik vergeet te eten. Van twee uur ‘s middags tot 9 uur ‘s avonds heb ik namelijk bijna niets gegeten.

‘Is dat überhaupt mogelijk, vergeten te eten?’ Hoor ik je denken.

Het antwoord is JA. Dát is dus wat er gebeurt als ik met iets nieuws bezig ben en er helemaal in opga. Ik voel de honger wel, maar wil niet onderbroken worden. Toen ik ongezonder at greep ik dan vaak naar iets makkelijks om even snel tussendoor te snacken, maar nu ik gezond wil eten ben ik eerder geneigd niets te eten. Misschien moet ik meer gezonde snacks in huis halen?

Every day is Gin Tonic day

Verder vraag je je misschien af wat een gin tonic in eetdagboek op een dinsdag daar doet. Wees gerust, niets om je druk over te maken. Toen ik gisteren leuk nieuws kreeg besloten Tony en ik het te gaan vieren. Dan komt midden in het centrum wonen ineens heel erg van goed uit! We bezochten een nieuw tentje genaamd Tropical Dream in Málaga (overigens mega instragammable) en bestelden een cocktail. We vierden overigens iets dat nog helemaal niet zeker is. Viva la vida, niet waar? Gewoon, omdat het kan!

Ik moet trouwens wel toegeven dat deze cocktails ons erg zwaar vielen op een lege maag en we serieus een tikkeltje aangeschoten de zaak uit waggelden. Misschien een leuk idee voor een video: Tony als hij een drankje op heb. Ik beloof je dat er niets grappiger is op deze wereld.

Eetdagboek 28-11-2018

Ik geef de dag qua eten een 6. Ik had geen tijd om te koken door een afspraak eerder die middag, wat ervoor zorgde dat ik even snel iets in elkaar moest flansen. Het was niet vies, maar als lunch heb ik liever een grote maaltijd in plaats van een salade. De salmorejo die ik in de avond maakte was overigens heerlijk en moet je écht een keer proberen. Zo makkelijk!

09:00 Havermout met cacao, banaan en amandelmelk

12:00 Drie rijstwafels met pindakaas

14:00 Spinaziesalade met avocado, wortel, komkommer, parmazaanse kaas & een vegetarische groenteburger

18:00 Gin Tonic met nootjes

21:00 Twee meergranen broodjes met light kaas en vegetarisch broodbeleg met zelfgemaakte salmorejo

Hoe ging de dinsdag bij jou? Vertel op!

Liefs,

Lau