Kan een kater langer aanhouden dan twee dagen? In dat geval: eigen schuld dikke bult, Lau. Zo niet, dan ben ik bang dat ik toch een klein koudje onder de leden heb. De cocktails van twee avonden terug lijken me nog lekker te treiteren. Wát een straf om in zo een wereldstad als Praag met maagpijn rond te lopen!

Maar goed, jullie kennen me inmiddels, ik houd wel van een lekker hapje en dus heb ik deze dagen ook gewoon (zover het kon) mee gestouwd met de rest.

Dat betekent wél dat mijn gezonde eetdagboekje niet volkomen gezond meer is. Maar welke gek eet er nou continu gezond op reis, am I right?

Juist, niemand niet.

En helemaal niet als je in Praag bent ;-).

Foto met Chimneys in Praag

Chimneys 

Mocht je hier ooit geweest zijn, dan zijn de puntvormige suiker bommetjes je niet ontgaan. Je vindt deze zogenaamde Chimneys op elke hoek en mán wat is dát lekker. Of je nou van hartig of zoet houdt, er is voor ieder wat wils.

De maagpijn na mijn ontbijtje was weer aan het afzakken dus durfde ik zo een lekkere gevulde chimney strudel wel aan. Stel je voor: een ijshoorntje, maar dan duizend keer beter, in een suiker laagje, mét warme appel, rozijnen en walnoten vulling.

Ik ben niet gelovig, maar ik kan me voorstellen dat de hemel er zo uitziet.

Eetdagboek 04-12-2018

Ik geef deze dag een dikke 8, want DIE STRUDEL CHIMNEY! Mijn god. Ik vond alles eerlijk gezegd wel lekker en prima, de maagpijn die na zo een maaltijd kwam was alleen niet helemaal prettig waardoor de honger aanzienlijk minder aanwezig was.

Wat ben ik sinds ik gezonder aan het eten ben aan het kwakkelen met mijn gezondheid! Toeval of niet? Is het mijn lichaam dat protesteert door de drastische veranderingen of de vermoeidheid die er na al die drukke, ongezonde maanden eindelijk uitkomt?

09:00 Twee maanzaad bolletjes met twee gekookte eitjes, mini brownie

Foto van chimney strudel

13:00 Chimney Strudel (de rechter op de foto!), vergelijkbaar met een appelflap maar lekkerder ;-)

17:00 Broodje met mozzarella en tomaat (vliegveld food, #ugh)

20:00 Volkoren macaroni met groenten en vegetarisch gehakt

Hoe ging dag 12 bij jou er aan toe? Vertel op, vind ik tof om te lezen!

Liefs,

Lau