A very berry good Monday morning world! ´Maar Lau, waar is je diary?´ hoor ik je denken. Of althans, ik hóóp stiekem dat je dat denkt. De hele week werk ik namelijk al dag in dag uit aan een mini-project en ik kan dit nu dan eindelijk met je delen. En that´s pretty exciting, ya know. Lees gauw verder!

Ik ontving veel vragen naar hotspots en hippe tentjes, na mijn reisje New York. Natuurlijk was ik al lang van plan je deze hotspots te geven en van plan om al mijn verhalen en avonturen met jullie te delen. Ik wilde dit echter op een specialere manier doen dan ´slechts´ een blogpost met wat leuke tentjes. Bovendien wilde ik niet eeuwenlang doorzeuren en (te) veel artikelen delen over mijn reis, dus zocht ik een manier om alles bij elkaar te voegen. Na een brainstormsessie en heel wat ideeën later kwam ik met het perfecte idee: een New York City mini guide!

Ga mee op avontuur!

Samen met blogger-collega Lienke ben ik voor 2,5 de uitdaging aangegaan en New York City ingedoken. In die korte tijd hebben we zoveel mogelijk gezien én geproefd van de stad die nooit slaapt. Door middel van deze mini-guide wil ik je graag meenemen op ons avontuur. Want hoewel het onmogelijk is deze stad vol wonderen in 2,5 dag helemaal te ontdekken, is het wel dégelijk haalbaar heel wat mooie herinneringen en avonturen te creëren. Een mini guide vol lekkere eettentjes, mooie bezienswaardigheden én mijn wekelijkse diary, maar dan in New York style. Klaar om in onze voetsporen te treden? Let´s go!

Inhoudsopgave

Download GRATIS

Via deze link kun je de guide (gratis!) downloaden. Hij is tevens in via de website shop te verkrijgen, door je adresgegevens in te vullen. Daarna ontvang je een mail met de link. Enjoy!

Ik hoop dat je het leuk vindt en vooral dat je er wat aan hebt!

Liefs,

Lau