Hier zit ik dan, koffer gepakt en klaar om richting Schiphol te vertrekken. Dan hoor ik je denken ´Wat? ALWEER?!´ En daar heb je gelijk in. Ik weet niet wat het is dit jaar, maar de persreisjes vliegen me om de oren. Ik geniet er dan ook van zoveel ik kan, want ik ben me er maar al te bewust van dat dit een enorme luxe is. Wat een bofkont!

Over een uurtje stap ik op het vliegtuig richting London, Heathrow en als het goed is sta ik vanavond op 7:30pm klaar om rondom de London Tower Bridge te rennen. Vorige maand was ik al in Los Angeles te vinden voor de nieuwe Asics fuzeX Rush, een combinatie van Urban & Sport in één. Vandaag is de lancering van weer een andere sportlijn (Asics is lekker bezig!), namelijk de FlyteFoam™ series. Ik heb nog geen idee welke schoen ik precies zal krijgen, dit hangt namelijk af van de test die ik vooraf online heb moeten doen. Hoeveel we überhaupt zullen gaan rennen is me ook niet bekend. Kortom: een avond vol verassingen!

Wat ik met Antonio doe? Die laat ik een avondje thuis, gezellig met mijn ouders op de bank. Dat kan voor de nodige chaos zorgen, zoals je in mijn vlogs gezien zult hebben. Die arme schat. Gelukkig komt er later deze maand nog een event van Asics aan (in Nederland!) waar wij beiden voor zijn uitgenodigd. Hoe leuk is dat! Hij veranderd straks nog in een heuse #FitGirl.

Dan mijn vraag aan jou: 3 jaar terug maakte ik er een gewoonte van om elk nieuw paar hardloopschoenen te reviewen. Dit werd destijds heel leuk ontvangen, maar omdat ik op een gegeven moment zoveel schoenen binnenkreeg en mijn studie nog vol aan de gang was, ben ik hier mee gestopt. Zou je het leuk vinden om weer reviews van hardloopschoenen te zien? Let me know hieronder in de reacties!

P.S. De stemmen voor Expeditie Robinson gaan als een speer, we zitten al bijna op 1,500 stemmen! Helaas heeft dat er nog niet voor gezorgd dat ik in de top 50 sta (wat nodig is om naar de echte auditie te mogen), dus vraag je oma, opa, buurvrouw, beste vriendin en iedereen die je kent op mij te stemmen! Als je mij terug wilt zien op een onbewoond eiland zonder eten en telefoon, althans. Ik waardeer je stem in ieder geval echt enorm! Hier kun je stemmen! 

Ik ga snel richting het vliegveld. Stay tuned voor updates en tot snel!

Liefs,

Lau