De kans is groot dat je het al voorbij hebt zien komen via Facebook of GL2R zelf: het is #DOcember. Girlslove2run heeft een nieuw, te gek event opgezet voor de maand December, waarin heel rennend Nederland weer uitgedaagd zal worden. In het kort houdt dit in dat jij de maand december minimaal 70 kilometer op de (hardloop)teller aantikt. Hier lees je meer en hier kun je meedoen. Als Runninglau doe ik daar natuurlijk ook maar al te graag aan mee, waarbij ik de uitdaging aanga om zoveel mogelijk kilometers aan te tikken deze maand. Maar, er is meer. I challenge you. Read on.

Nike Pegasus 30 Lookbook

OMDAT JE HET IN JE HEBT

Dit jaar eindig je gezonder en actiever dan ooit te voren. Je gaat namelijk de challenge aan om niets minder dan de 70 kilometer aan te tikken deze maand. Maar dat kan nog best lastig zijn, al helemaal met de temperatuur die steeds lager lijkt te zakken, en dat terwijl jouw bank steeds comfortabeler lijkt te gaan voelen. Jouw challenge deze maand is om die verleiding te weerstaan en jezelf tóch een schop onder je kont te geven om erop uit te gaan. De warme choco met slagroom zal daarna nog lekkerder smaken, je hebt hem bovendien dubbel en dwars verdiend. Maar je staat er niet alleen voor. Honderden, soon to be duizenden, meiden vanuit heel Nederland doen met je mee. En wij zijn hier om je te motiveren. En bovendien te trakteren. GL2R heeft bergen vol verassingen voor je klaar deze maand. Zie het als jouw personal Runningklaas.

Omdat hardlopen veel toffer maar daarmee ook uitdagender is dan in eerste instantie vaak gedacht wordt gaan wij het extra leuk maken voor jou. Zo heb ik een wekelijkse mini-challenge in de challenge (vat je ‘m nog?) voor je opgezet om de motivatie hoog te houden en het beste uit jezelf te halen. Want daar gaat het immers om: jezelf pushen. En daar wachten wij niet mee tot januari. Deze maand zal elke maandag een nieuwe challenge online komen om de uitdaging nog nét dat tikkeltje spannender te maken. Benieuwd naar de challenge van deze week? Hier komt ‘ie:

Nike Pegasus 30 Lookbook

CHALLENGE WEEK 1 – DISCOVER NEW PATHS.

Ren je rondje, maar dan anders. Inmiddels weet je jezelf al enkele maanden zo ver te krijgen: twee, drie of zelfs vier keer per week trotseer jij de kou en ren je daadkrachtig je vaste rondje. Runkeeper of Nike+ geeft inmiddels al maanden datzelfde routebalkje aan. Best saai, als je er zo over nadenkt. Daar moet verandering in komen: deze week ren jij op zijn minst één nieuwe route. Omdat in de online wereld van tegenwoordig het alleen daadwerkelijk gebeurd is zodra het bewijs geleverd wordt door middel van een #(voeten)selfie, is jouw opdracht om de eerste week van #DOcember minimaal één sweaty foto te delen van jouw nieuwe ontdekking/ route. Bovendien een veilig gevoel dat je je telefoon (selfie-paraat) bij de hand hebt, mocht je nou ergens onder weg verdwaalt zijn geraakt. We’ve all been there. Oeps. Ren je in het donker? Lees dan nog eens Francien haar Runiversity #5 terug, waarin zij tips geeft voor hardlopen in het donker.

Telefoon opgeladen, GPS bij de hand, warme kleding aan? Great! Dan is het nu tijd om te vertrekken. No excuses. Het is immers #DOcember. Tot snel!

Kunnen we ook op jou rekenen?

Volg Runninglau ook via Twitter, BloglovinTumblrInstagram en Facebook of schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Liefs,

Lau

Photo credits: Nike lookbook Air Pegasus