Het fotodagboek van deze week liet iets langer op zich wachten; de Edinburgh post stond al veelte lang in de planning stond en de #DOCEMBER challenge kon geen dag langer uitgesteld worden. Het is immers #DOcember. De afgelopen week in het kort: de Bulk wine fair, krachttraining, een 15 kilometer run(eindelijk weer!) en Soirée Magnifique. Kijk je mee?

Maandag
Ik begon de maandag eigenlijk al uitgeput doordat ik heel de zondag had geholpen met het opzetten van de Bulk Wine Fair, een jaarlijkse internationale wijnbeurs in de Rai, Amsterdam. Ik werkte die maandag als baliemedewerkster waarbij ik alle bedrijven en bezoekers ontving en in het systeem zette. Dit overigens wel allemaal in het Spaans; de ideale kans voor mij om te kijken hoe het met mijn basiskennis Spaans gesteld was. En dat viel behoorlijk mee!

Bij thuiskomst reed ik meteen door naar de sportschool waar ik een half uur op de deadmill easy pace rende, en een half uur mijn benen trainde, om vervolgens hongerig mijn avondmaal aan te vallen. Ze verkopen tegenwoordig bij de supermarkt ook kant en klare zoete aardappel frietjes, zo hoef je ze alleen nog maar even in de oven te doen of te bakken. Handig!
Dinsdag
Dinsdag: día numéro 2 op de Wine fair. Het was veel rustiger dan de eerste dag en de uren kropen voorbij. Dit gaf mij wel de kans om Spaans te oefenen met mijn collegas. Ideaal; ik had diezelfde middag namelijk mijn mondeling eindexamen voor Spaans. Met zoveel oefenen had het ook niet anders gekund: het ging muy bien!

Die dag gebeurde er nog iets wonderbaarlijks: de mysterieuze Chinees die jarenlang de naam @Runninglau op Instagram bezet hield is eindelijk van de (Instagram) bodem verdwenen. Zeg maar dag tegen @runninglaucom. Deze naam sloeg in eerste instantie al nergens op en bezorgde men bovendien een bloedspuwing in een poging het uit te spreken. Aanschouw, een nieuwe accountnaam: @Runninglau!

‘S avonds stond er een run op de planning. Hoever ik ging wist ik nog niet, maar omdat ik al een tijdje niet verder dan 7 kilometer was geweest wilde ik minimaal voor de 10. Hoewel het niet eens zo heel lekker ging nam mijn gretigheid toe: ik moest en zou weer ‘ns een langere afstand aantikken. Al was het maar 12. Op dat moment leek het een onmogelijke zaak, maar zo rond de 10 kilometer ging het eigenlijk zo lekker dat ik er wonder boven wonder een 15 kilometer run van kon maken. Bij thuiskomst spatte de endorfine eraf. Zo, die is weer in de pocket.

WoensdagWoensdag begon héérlijk relaxt. Heel slecht, maar ik gunde mezelf een dagje vrij. Ik werd om 08:00 wakker, een persoonlijk uitslaap record als je kijkt naar de voorgaande weken, en maakte de ochtend compleet met niets minder dan chocolade Nutella havermout. Met banaan. En liefde.

Die middag ging ik naar de gym. Ik deed een uur lang biceps, triceps en wat buikspieroefeningen. Na de sportschool zijn je spieren altijd zo lekker gespannen. Die middag schreef ik over de nieuwe Whey variant, ‘Pure Whey’, welk je hier kunt winnen.

Toen ik thuiskwam zag ik dat mijn bestelling bij JustFab was aangekomen. Het zijn geen schoenen om kilometers op te wandelen, maar wat ben ik blij met deze nieuwe aanwinst. Tegenwoordig ben ik helemaal gek van plateauzolen en/of enkellaarsjes, en deze zijn daarbij een mooie toevoeging aan mijn verzameling!
Donderdag

Donderdag begon wat stressvoller dan gehoopt: de website lag eruit! Paniek! Na een lekker ontbijtje (dit was gelukkig vóór al het gedoe, zonder ontbijt ben ik namelijk ultra chagrijnig) ging ik richting de HvA om een eindpresentatie -aan het bedrijf waarvoor ik een businessstrategie heb ontworpen- te geven. Bij aankomst kwam ik er dus achter dat www.laurabrijde.com eruit lag, en heb ik zo snel mogelijk de presentatie gegeven om vervolgens uren met het webhosting bedrijf aan de lijn te hangen. Er was ergens een error, maar waar precies wisten ze niet. Gelukkig heb ik het uiteindelijk zelf kunnen oplossen.

Nog lichtelijk in de stress kwam ik thuis, maar dat ging al gauw beter toen ik zag dat de Garmin Forerunner 920XT gearriveerd was, die ik voor jullie ga testen. Wat een TOP ding! De review komt snel online.

Donderdag3Die avond was ik uitgenodigd voor Soirée Magnifigue, een bloggers event waar merken en bedrijven hun (nieuwe) product kunnen demonstreren en showen. Daarnaast worden er heerlijke hapjes geserveerd en eindigt de avond met een networkborrel. Omdat samen gezellig is dan alleen vroeg ik Jenny of zij zin had met mij mee te gaan.

In de loop van de avond ging Jenny naar huis, waarna ik nog heel lang heb staan kletsen met Charlie en Debbie. Wat enorm leuk om de meiden na zolang eens in het echt te ontmoeten! Hoewel we elkaar voor het eerst ontmoetten voelde het alsof we elkaar al jaren konden. Je ziet elkaar immers elke dag voorbij komen op de social media ;-). Met een prosecco en wat drankjes kwam de avond gezellig tot een einde. 
vrijdag Vrijdag: bakdag. Ik maakte de easy-peasy protein pops en voerde verder die dag, afgezien van studeren, niet veel uit. Het was tevens een rustdag, wat maar goed was ook; of het nou aan de wijn lag van die dag ervoor of aan de kou, ik voelde me niet zo lekker. ‘S avonds bereidde ik mijn favo meal van Maggi: ovenschotel met Hollandse groenten en kip in tomatensaus. Ik ging vroeg mijn bed in.ZaterdagZaterdag voelde ik me weer helemaal opgeknapt. Was het dan toch een lichte kater? Tussen studeren, eten en samenvatten door ging ik voor een run met Yoni. Yoni heb ik via Instagram leren kennen en we gaan zo nu en dan samen hardlopen. Super leuk! Het werd een frisse maar heerlijke 12 kilometer run. 
Zondag
Zondag was mijn ontbijt zó verschrikkelijk lekker! Ik bestelde een tijdje terug het winter-variety pack bij de Body & Fit, waar onder andere de smaak ‘White chocolate’ inzat. Snijd een banaan in kleine stukjes, roer deze met 50 gram havermout, een zakje white chocolate whey en 300 ml water in een kom; gooi er 2 handjes moerbeien bij en doe het in de magnetron tot het opstijgt. YUM.

Zie je dat tweede plaatje? Dat is nou een Schots ontbijt. Een ontbijt waar ik zo ongeveer een hele middag vol van zat. Dit was één van mijn hotspot ontdekkingen in Edinburgh. Nieuwsgierig? Hier lees je meer.

Ik sloot de week af met een sportschoolsessie. Deze week was zo lekker sportief! Fijn vind ik dat altijd. Ik deed één uur krachttraining en trainde hierbij mijn armen, waar ik nu al echt vooruitgang begin te zien. Ik merk dat nu ik minstens twee à 3 keer per week sportschool met zo’n 3 keer per week hardlopen combineer, mijn hardloopresultaten vooruitgaan. Minder lopen maar langere afstanden, met wat beenoefeningen erbij, heeft echt degelijk effect! Ik ben benieuwd wat de toekomst zal bieden, al helemaal vanaf januari, waar ik snel meer over zal vertellen.

Hoe was jouw laatste week van november?

Volg Runninglau ook via Twitter, BloglovinTumblrInstagram en Facebook of schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Liefs,

Lau